ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 17905 φορές

Πλώρη για SL2 έβαλαν Καμπανιακός και Αιολικός!

O Καμπανιακός επικράτησε με 3-1 της Κοζάνης στο γήπεδο της Χαλάστρας, για την 7η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Super League 2.

Η ομάδα του Ηλία Σαπάνη έφτασε τους δέκα βαθμούς, ενώ στους 9 έμεινε ο σύλλογος της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι γηπεδούχοι στο 21’ πήραν το προβάδισμα, όταν από ωραία κίνηση του Καραμπέλα, έπαιξε το ένα-δύο με τον Ξανθόπουλο και ο πρώτος με πλασέ έγραψε το 1-0. Ο Καμπανιακός στο 52’ έκανε το 2-0, όταν ο Σαρβανίδης με ωραία προσπάθεια, έδωσε τον Μάνιο, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Μπίκο. Ο Σαρβανίδης στο 63’ σέρβιρε στον Ιγνατίδη, ο οποίος πέρασε τον Μπίκο και σε κενό τέρμα, έγραψε το 3-0. Ο Μπακάλης με γυριστό σουτ στο 73’ σημείωσε το 3-1.

Σκόρερ: Καράμπελας (21’), Μάνιος (52’), Ιγνατίδης (62’) – Μπακάλης (73’)

Καμπανιακός (Σαπάνης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Σαρβανίδης, Βοσκόπουλος, Γιαννόπουλος, Ταΐρης, Καράμπελας, Ντόγος, Πόζογλου, Ξανθόπουλος, Ιγνατίδης. Επαιξαν και οι Μάνιος, Σαπουντζής, Ρακαβίνας, Μαγκούτης και Βουτσκίδης.

ΦΣ Κοζάνη (Μπαδήμας): Μπίκος, Παπανικολόπουλος, Λάμπογλου (63’ Μαραγκός), Γιαλαμίδης, Πάτας, Παπαδόπουλος (46′ Κανούλας), Μπίντσης (55′ λ.τ Αποστολίδης), Τσώτσος, Καραγιάννης, Παπαργυρίου (46′ Μπακάλης), Τσαπακίδης (34′ λ.τ Βοριαζίδης).

Βλέπει άνοδο ο Αιολικός

Ο Αιολικός κέρδισε στη Λευκάδα με 2-1 τον Τηλυκράτη, για την 7η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι στο 39’ πήραν το προβάδισμα. Ο Πλατέλλας με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μακρή, ο οποίος μπήκε από δεξιά στην περιοχή και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1. Οι γηπεδούχοι στο 59’ με κεφαλιά του Τακίδη, ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Αιολικός στο 90' έκανε το 1-2. Ο Άνθης χόρεψε την αντίπαλη άμυνα, σερβίροντας έτοιμο γκολ στον Βαγγέλη Μακρή για το προβάδισμα του Αιολικού.

Τηλυκράτης (Α. Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος (46’ Εντουάρντο), Τακίδης, Γιαννιώτης, Τόσκα, Περιστέρης, Τεγούσης, Γκουντρουμπής, Ζδράβος, Νιφορόπουλος (79’ Κατσής).

Αιολικός (Δ. Παπασπύρου): Πιττάτζιης, Ποτουρίδης, Νάστος, Γκανσιέρ, Αρναούτογλου (90+5’ Μωραϊτης), Αντωνίου (74’Δερμιτζάκης), Στεφάνοβιτς, Κανελλόπουλος, Ντινιωτάκης, Μακρής, Πλατέλλας (82‘ Ανθης).

Βαθμολογία

1. Καμπανιακός  10
2. Αιολικός  10
3. Kοζάνη  9
4. Τηλυκράτης  5
5. Γιούχτας  5

Επόμενη αγωνιστική (14/6)

Κοζάνη-Τηλυκράτης
Γιούχτας-Καμπανιακός
Ρεπό: Αιολικός

πηγή: liganews.gr