ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μπαράζ ανόδου στην SL2: Πρώτη νίκη για Κοζάνη και Αιολικό

Η Κοζάνη επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του Καμπανιακού, στην 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη SL2. Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα έφτασε τους τρεις βαθμούς, όσους έχει και ο σύλλογος της Χαλάστρας.

Ο Μπακάλης στο 21’ με σουτ, το οποίο βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Γιακουμή έκανε το 1-0. Στο 45’ έχασε καλή στιγμή ο Λάμπογλου. Ο Βοριαζίδης με κεφαλιά από σέντρα του Αποστολίδη, έγραψε το 2-0.

ΚΟΖΑΝΗ (Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Παπαργυρίου, Γιαλαμίδης (71’ Παπανικόπουλος), Μαραγκός, Μπακάλης (58' Κούφας), Νιάσε (46' Βοριαζίδης), Λάμπογλου (58' Στόιος), Αποστολίδης (78' Μπίντσης), Κανούλας.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Σαπάνης): Γιακουμής, Καθάριος Π., Μπουτζίκος, Κεχαγιάς, Βοσκόπουλος, Σαρβανίδης (60’ Ντόγος), Πόζογλου (60’ Μαγκούτης), Καθάριος Ν. (72’ Χρηστίδης), Ξανθόπουλος, Μανιός, Καράμπελας.

Πρώτο "τρίποντο" και για Αιολικό

Ο Αιολικός νίκησε εντός έδρας τον Τηλυκράτη Λευκάδας με 2-1.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με το γκολ από την εύστοχη εκτέλεση του Πλατέλλα στο 9' λεπτό.

Η ομάδα από την Μυτιλήνη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακρή στο 44' λεπτό. Το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με το γκολ του Περιστέρη στο 67' λεπτό.

Ο Αιολικός διατήρησε το προβάδισμα του στα επόμενα λεπτά και νίκησε εντός έδρας τον Τηλυκράτη Λευκάδας με 2-1.

Αιολικός: Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Γκανσιέρ, Ποτουρίδης, Αρναούτογλου, Νάστος, Στεφάνοβιτς, Πλατέλλας, Καρλίτος, Μακρής, Ντινιωτάκης

Τηλυκράτης-Αποστολή: Παρδαλός, Μπαλαούρας, Καταγής, Ζαραβός, Τακίδης, Χαλκιόπουλος, Τόσκα, Παπανίκου, Νιφορόπουλος, Περιστέρης, Κυριακής, Γιαννιώτης, Γκουντρουμπής, Σκιαδάς, Κόκα, Κάρλος Εντουάρντο, Τεγούσης, Κατσής, Σορόβος, Μπεκατώρος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Γιούχτας 3
2. Καμπανιακός 3
3. ΦΣ Κοζάνης 3
4. Αιολικός 3
5. Τηλυκράτης Λευκάδας 0

*Οι πέντε ομάδες θα αγωνιστούν σε αγώνες μεταξύ τους (2 γύροι, συνολικά δέκα αγωνιστικές). Από την τελική βαθμολογία που θα προκύψει, θα προβιβαστούν στην Super League 2, οι τέσσερις πρώτες κατά βαθμολογική σειρά ομάδες.

liganews.gr