ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μπαράζ ανόδου στην SL2: Ξεκίνησαν με το δεξί Καμπανιακός και Γιούχτας

Το πρώτο βήμα για την άνοδό του στη Super League 2 έκανε ο Καμπανιακός ο οποίος στην πρεμιέρα των μπαρά της Γ' Εθνικής νίκησε τον «λαβωμένο» Αιολικό με 2-0.

Στο 13’ ο Καμπανιακός έκανε το 1-0, όταν ο Ιγνατίδης γύρισε από τα δεξιά, ο Πόζογλου με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο ριμπάουντ ο Ξανθόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 40’ με ωραία προσπάθεια και σουτ ο Ταΐρης σημείωσε το 2-0.

Διαιτήτευσαν οι Γιώργος Χρυσέλης από την Χαλκιδική με συνεργάτες τους Ηλία Κώστογλου (Χαλκιδικής) και Σοκόλ Λέσι (Χαλκιδικής).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Γιακουμής, Π. Καθάριος (84' λ.τρ. Καλπακίδης), Βοσκόπουλος (77’ λ.τρ. Γιαννόπουλος), Ταΐρης, Ξανθόπουλος, Σαρβανίδης (85' Παπακωνσταντίνου), Ιγνατίδης, Πόζογλου (63’ Καράμπελας), Ν. Καθάριος (77’ Μάνιος), Μπουτζίκος, Κεχαγιάς.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Πιττάτζης, Κανελλόπουλος (80’ Μαριόλας), Αρναούτογλου, Ποτουρίδης, Γκανσιέρ, Νάστος, Στεφάνοβιτς, Μουκίδης (67’ Ανθης) Μακρής, Πλατέλλας (80’ Μπαλωμένος), Καρλίτος (67’ Μωραΐτης).

Ιδανική αρχή στα μπαράζ ανόδου της Super League 2 έκανε ο Γιούχτας, ο οποίος επικράτησε 2-1 της Κοζάνης στην Κρήτη.

Στο πρώτο ματς του ειδικού πρωταθλήματος που θα κρίνει την άνοδο από τη Γ’ Εθνική, οι Κρητικοί κυριάρχησαν και έκαμψαν τις αντιστάσεις των φιλοξενούμενων.

Στο 32’ ο Ροβίθης άνοιξε το σκορ και ο Γκίνης στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έκανε το 2-0, με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Η Κοζάνη δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα, αλλά και ο Γιούχτας έριξε ρυθμούς στο δεύτερο μισό του ματς.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν στο 74’ με σουτ του Πάνου, ενώ είχε και μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο φινάλε, μετά από ασταθή επέμβαση του Χρήστου, που πέρασε ανεκμετάλλευτη.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Σουργιάς): Χρήστου, Ψαρράς (90' Ρουσσάκης), Τζανής, Αργκιλέσι, Γκίνη (76' Κοντογιάννης), Βρεττός (76' Δωματάς), Ροβίθης (90' Στακάκης), Αζίζι (65' Δασκαλάκης), Γελαδάρης, Γιαλούσης, Κισσάς.

ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ (Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Λαμπόγλου (58' Αποστολίδης), Καραγιάννης (16' λ.τ Παπανικόπουλος (81' Βοριαζίδης), Γιαλαμίδης, Πάτας (46' Ψάλτης), Μπακάλης, Νιάσε, Κούφας, Κανούλας, Παπαργυρίου.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/5, 17:00)

Κοζάνη-Καμπανιακός
Αιολικός-Τηλυκράτης Λευκάδας
Ρεπό: Γιούχτας 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Καμπανιακός 3
2. Γιούχτας 3
3. Αιολικός 0
4. ΦΣ Κοζάνης 0 
5. Τηλυκράτης Λευκάδας -

*Οι πέντε ομάδες θα αγωνιστούν σε αγώνες μεταξύ τους (2 γύροι, συνολικά δέκα αγωνιστικές). Από την τελική βαθμολογία που θα προκύψει, θα προβιβαστούν στην Super League 2, οι τέσσερις πρώτες κατά βαθμολογική σειρά ομάδες.

filathlos.gr