Συνεχίζει στο ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ο Δημήτρης Βούλγαρης

Παίκτης του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ θα συνεχίσει να είναι ο Δημήτρης Βούλγαρης μιας και συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας για την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη ένα χρόνο.

Για την διοίκηση η παραμονή του υψηλόσωμου κεντρικού επιθετικού ήταν ένα από τα πρώτα θέματα που ήθελε να κλείσει από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, η διατήρηση δηλαδή του πιο παλιού παίκτη της ομάδας στο ρόστερ με σκοπό και αυτός να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο 22χρονος κεντρικός επιθετικός αμέσως μετά την ανανέωσή του δήλωσε στο makrochorifc.gr:

«Είμαι ευχαριστημένος που θα συνεχίσω και αυτή την χρονιά στην ομάδα και θα βοηθήσω και εγώ από την μεριά μου να πετύχουμε του στόχους μας. Αν και είχα και άλλες προτάσεις ακόμη και από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας νομίζω πως πήρα την καλύτερη απόφαση να μείνω στην ομάδα που αγαπώ.

Πιστεύω πολύ στην ομάδα και στον προπονητή και θα έχουμε μια καλή χρονιά σαν ομάδα. Η νέα διοίκηση του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ είναι θετική γνωρίζω τα άτομα, τα εκτιμώ και δουλεύουν σκληρά για να προχωρήσει και θα δώσουμε και από την πλευρά μας τα πάντα για να εμφανιστεί όσο το δυνατόν καλύτερη».