ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική νίκη του Μακροχωρίου επί της Ειρηνούπολης

Φιλική νίκη με σκορ 4-2 πέτυχε η ομάδα του Μακροχωρίου επί του ενισχυμένου φέτος ΑΣ Ειρηνούπολης.

Οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω στο σκορ με αυτογκόλ αλλά μπόρεσαν και γύρισαν τον αγώνα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Τσιούπρο.

Η Ειρηνούπολη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 13΄ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Λαμπριανίδη να εκτελεί φάουλ τον Κύρου να λέει όχι, τον Πέτγαζλη να παίρνει το ριμπάουντ αλλά ο Κύρου εξ επαφής απέκρουσε σε κόρνερ. Την εκτέλεση του κόρνερ ανέλαβε ο Κουκουράκης με τους γηπεδούχους να μην διώχνουν καλά και να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα τους για το 0-1.

Το Μακροχώρι θέλησε 26 λεπτά για να απαντήσει καθώς στο 39΄ ο Λεφίδης πίεσε τον Λαμπριανίδη αυτός γύρισε άσχημα στον Ιωακειμίδη με τον Τσιούπρο να «κλέβει» την μπάλα και με πλασέ από πλάγια θέση να κάνει το 1-1.

Η ανατροπή ήρθε στο 44΄ όταν ο Ντένης έκανε το σουτ ο Ιωακειμίδης απέκρουσε με τον Τσιούπρο να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το 2-1.

Στο 51΄ ο Παπαλαζαρίδης ανέτρεψε τον Λαμπριανίδη μέσα στην περιοχή ο Παρασίου έδειξε πέναλτι με τον Έξαρχο να το εκτελεί και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 2-2.

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη δεν άργησε αυτή την φορά να αντιδράσει και στο 53΄ ο Λεφίδης με ωραία ενέργεις έκανε την σέντρα και ο Τσιούπρος με κεφαλιά έκανε το 3-2 και το προσωπικό του χατ-τρικ.

Στο 67΄ ο Βούλγαρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-2 για την ομάδα του Μακροχωρίου που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Κύρου (46΄ Παπαλαζαρίδης), Λεφίδης, Ηλιάδης (62΄ Ιωαννίδης), Μπλούκας (46΄ Κουρτίδης), Τζέπης (64΄ Πέικος), Ζωγράφος (73΄ Τσιντσάρης), Ζαχαριουδάκης (68΄ Λάρη), Ντένης (75΄ Λέσλη), Αργυρόπουλος (46΄ Πατσιαβούρας), Τσιούπρος (58΄ Αναστάσης), Βούλγαρης (68΄ Κωτσιόπουλος).

ΑΣ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ: Ιωακειμίδης (46΄Σεϊτανίδης), Συμεωνίδης (58΄ Φασίδης), Βαλδήρ, Τενεκετζής, Αργυρίου, Κουκουράκης (62΄ Παπαδόπουλος), Λαμπριανίδης (77΄ Παντζαρτζίδης Β.), Σαμψωνίδης (66΄ Σπυρίδης), Καλφούτζος (58΄ Παντζαρτζίδης Μ.), Πέτγαζλης (58΄ Τζεϊρανίδης), Έξαρχος (77΄ Νικουράτζε).