ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στο ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ο Γιώργος Κύρου, έπεται και συνέχεια!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τις μεταγραφές της η ομάδα του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Κύρου και πιθανότατα θα υπάρξει και συνέχεια!

Ο 21χρονος (1/7/1993) τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ και πλέον αποτελεί μέλος της ομάδας μας για την φετινή πορεία στην Γ’ Εθνική.

Ο Γιώργος Κύρου την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του ΦΑΣ Νάουσας έχοντας 18 συμμετοχές στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Νίκη Αγκαθιάς η οποία συμμετείχε στην Δ’ Εθνική. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα της ΑΕ Αλεξάνδρειας πριν πάρει μεταγραφή το προηγούμενο καλοκαίρι στον ΦΑΣ Νάουσας.

Ο 21χρονος γκολκίπερ δήλωσε αμέσως μετά την συμφωνία του στο makrochorifc.gr: «Είμαι χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος σε μία από τις ποιο ιστορικές ομάδες της Ημαθίας. Ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο με ήθελαν και αυτό έκανε ποιο εύκολη την απάντηση μου. Πιστεύω πως θα χτίσουμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα που θα παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή η διοίκηση».