ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κλείνει το "κεφάλαιο" Αστέρας Τριποτάμου;

Δύσκολα θα συνεχίσει την πορεία της, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, η ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου, καθώς αδυνατεί να βρει γήπεδο για να αγωνιστεί, κάτι που φαντάζει πλέον το σημαντικότερο εμπόδιο!

Οι άνθρωποι του Αστέρα έκαναν κρούση σε ομάδα της Α' ΕΠΣΗ του Δήμου Βέροιας που πληροί της προϋποθέσεις για να αγωνίζεται στην Γ' Εθνική όμως δεν καρποφόρησε, ενώ όσον αφορά το γήπεδο της Ν. Νικομήδειας που αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, χρειάζονται να γίνουν πολλές εργασίες για να είναι κατάλληλο για διεξαγωγή αγώνων Γ' Εθνικής.

Εν τω μεταξύ, από πλευράς ΦΑΣ Νάουσα και Π. Αραμπατζή δεν υπήρξε ούτε φωνή ούτε ακρόαση, στα δύο εξώδικα που έστειλε ο Τριπόταμος και ζητάει να παραδοθούν τα κλειδιά του γηπέδου, τα αποδυτήρια και τα δελτία, για να γίνουν χρήση από τον Αστέρα, με βάση της συμφωνία που έγινε πριν από λίγο καιρό.

Παράλληλα, από τον κ. Αραμπατζή οι άνθρωποι του Τριποτάμου ζητούν να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα στην ομάδα και να τηρήσει την συμφωνία για την παραπέρα συνεργασία τους.

Επομένως, παραμένει μεγάλο ερωτηματικό το τι θα κάνει ο Γιώργος Τσαχουρίδης, με τις περισσότερες πιθανότητες πλέον να είναι στο να μην κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος!