ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΦΑΣ Νάουσα: Ποιος πρόδωσε ποιον, ποιος εξέθεσε ποιον;

Γράφει ο Λάκης Λαζάρου

Ποιος πρόδωσε ποιον, ποιος εξέθεσε ποιον; Αυτό είναι το ερώτημα πολλών φίλων της Νάουσας που επικοινώνησαν μαζί μας, προς αυτούς οι οποίοι ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας, που τους πίστεψαν, που τους στήριξαν σε όποιες αποφάσεις πήραν, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις διέψευσαν τις προσδοκίες όλων!

Πού οδηγείται πλέον η ιστορική Νάουσα; Κανείς προς το παρόν δεν ξέρει, γιατί κανείς δεν βγαίνει από τους διοικούντες να πληροφορήσει τον κόσμο της ομάδας για το τί έγινε και το τί θα γίνει.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Τεληγιαννίδη, πρόεδρο και εκλεγμένο από τα μέλη του ΦΑΣ, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση αυτή τη στιγμή, προς χάρη όπως είπε της ηρεμίας και των όποιων εξελίξεων ακολουθήσουν, που ελπίζει να είναι θετικές για τον σύλλογο. Δεσμεύτηκε πάντως ότι σύντομα θα κάνει την τοποθέτησή του.

Γεγονός είναι πάντως ότι η όλη αυτή κατάσταση, που ξεκίνησε με ενθουσιασμό και υποσχέσεις από χορηγούς και διοικούντες, δεν επιβεβαιώθηκε έμπρακτα. Τί μεσολάβησε, τί εμπόδια μπήκαν στην εφαρμογή αυτού του πλάνου, τί οδήγησε τους παίκτες στο να δηλώνουν αδυναμία να κατέβουν να προπονηθούν, τί οδήγησε στην αποχώρηση του κ. Βοτάρη, του κ. Υφαντίδη και πιθανότητα του τεχνικού δ/ντη και όλου του προπονητικού τιμ, είναι ερωτήματα που αιωρούνται και μόνο αυτοί που ήταν εμπλεκόμενοι έως τώρα, θα μπορέσουν να τα απαντήσουν.

Η εκ των πραγμάτων πλέον ανάληψη ευθυνών από τον κ. Τσαχουρίδη, στο να διατηρήσει με όποιον τρόπο την ομάδα της Νάουσας στο προσκήνιο, είτε σαν Αστέρας Τριποτάμου είτε σαν ΦΑΣ, σίγουρα είναι ένα θετικό στοιχείο, καθώς δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές.

Οι ευθύνες που αναλαμβάνει, όσον αφορά τον ΦΑΣ Νάουσα, είναι σίγουρο ότι θα βρουν θετική αντιμετώπιση από τους φιλάθλους των «κυανόλευκων», αν είναι ξεκάθαρες και ειλικρινείς οι προθέσεις του και πλέον αναμένεται αυτό που θα φανεί από την Δευτέρα, στα αποδυτήρια και στο στάδιο της Νάουσας.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η πληροφορία που υπάρχει όσον αφορά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σταύρο Κωστογλίδη μάλλον επιβεβαιώνεται, όπως επίσης και κάποιες αλλαγές σε ότι αφορά το ρόστερ της ομάδας, αλλά γενικότερα και του διοικητικού σχήματος.