ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γίνεται γνωστή η απόφαση της ΕΠΟ για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Μετά από τρεις μήνες, με πολλές αναβολές κι ακόμη περισσότερες αλλαγές στην τελική απόφαση, αναμένεται αύριο 1 Σεπτεμβρίου να εκδοθεί η απόφαση, για τον αγώνα Λευκίμμη-Μακεδονικός.

Η απόφαση, θα γίνει γνωστή στις 5.30 το απόγευμα, αφού καταθέσουν οι δικηγόροι τα τελικά τους υπομνήματα και η τελική απόφαση θα επικυρωθεί την επόμενη μέρα, στο ΔΣ της ΕΠΟ.

Να πούμε, πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα κι όπως δείχνουν οι ενδείξεις, από την διένεξη τεσσάρων ομάδων, θα την ''πληρώσει'' μόνο ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Κατά αρχήν, έχουμε το παράδοξο στο ίδιο ματς, να παίρνουν οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες από τρεις βαθμούς, κάτι που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, ενώ τόσο η Κοζάνη προετοιμάζεται για να αγωνιστεί στην Β Εθνική, όσο και η Λευκίμμη, έχει ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Η μόνη ομάδα που είναι επί ξύλου κρεμάμενη είναι τα Τρίκαλα, αφού περιμένει την απόφαση για να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται, ενώ απόρροια των γεγονότων, είναι πως οι παίχτες δεν μπορούσαν να περιμένουν, με αποτέλεσμα να πάρουν μεταγραφή για άλλους συλλόγους.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή, έχει περίπου δέκα δελτία και γίνεται κατανοητό, πως ακόμη κι αν η τελική απόφαση την δικαιώσει, θα χρειαστεί ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, για να πλαισιώσει το ρόστερ.

Από την άλλη, αν τελικά η ομάδα χρειαστεί να παίξει στην ερασιτεχνική κατηγορία του νομού μας, τα πράγματα μοιάζουν μπερδεμένα, αφού πέρα από την οικογένεια Παπαδόπουλου, δεν φαίνεται να δείχνει κανείς άλλος ενδιαφέρον, παρά το γεγονός ότι οικονομικά όλα είναι τακτοποιημένα και υπάρχει κι ένα ευκαταφρόνητο ποσό στο ταμείο, ενώ έχουν βελτιωθεί και οι γηπεδικες εγκαταστάσεις.

Οι εξελίξεις αυτές, ίσως να έχουν ως αποτέλεσμα μια ακόμη ομάδα του Ρουμλουκιού, που κάποτε αριθμούσε είκοσι συλλόγους, να εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

anepikairos.gr