ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Ελπιζουμε να αποδοθεί η δικαιοσύνη στην απαράδεκτη απόφαση της ΕΠΟ"

Ο πρόεδρος του χωριού και η τοπική διοίκηση των Τρικάλων Ημαθίας εξέδωσαν ανακοίνωση για την άδικη  απόφαση της ΕΠΟ προς τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. 

Αναλυτικά:

Ως Τοπική Κοινότητα συνολικά αλλά και προσωπικά ως πρόεδρος της κοινότητας του χωριού μας οφείλουμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας στην άδικη απόφαση της ΕΠΟ σύμφωνα με την οποία η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μας ΜΕΓΑΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ θα αγωνιστεί στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και τελικά όχι στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας

Η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην δύσκολη κατηγορία της Γ Εθνικής,αντιμετωπίζοντας ομάδες πόλεων αρκετών χιλιάδων κατοίκων περισσότερο από το χωριό μας και πάλι τα κατάφερνε και πρωταγωνιστούσε.

Η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου έχει μεγάλη ιστορία όλα αυτά τα χρόνια και με τον τρόπο της αναδείκνυε και το χωριό μας σαν τόπο και προήγαγε το αθλητικό πνεύμα.

Συγχαρητηρια πολλά αξίζουν στην διοίκηση της και στον πρόεδρο κύριο Παπαδόπουλο Δημήτρη,στον προπονητή,τους παίκτες για τον αγώνα τους και τους φιλάθλους που είναι δίπλα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Εγω ως πρόεδρος, αλλά θεωρώ και ότι όλο το χωριό είμαστε δίπλα στην ομάδα και την στηρίζουμε στον αγώνα για την δικαίωση της.Ελπιζουμε να αποδοθεί η δικαιοσύνη στην απαράδεκτη απόφαση της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος
Κασνακιδης Βασίλης