ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον υποβιβασμό του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε την επικύρωση του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στη Super League 2 και όπως έκανε γνωστό προβιβάζονται σε αυτή Παναχαϊκή, Προοδευτική και Μακεδονικός.

Έβαλε παράλληλα αστερίσκο στον Αγροτικό Αστέρα, καθώς οι Σταχυοφόροι έχουν καταδικαστική απόφαση - λόγω του Μητρώου - από το Διαιτητικό Δικαστήριο που δικαιώνει τον Πανδραμαϊκό. Το τελευταίο θέμα, αλλά και αυτό της Κοζάνης θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, εκεί όπου θα διαπιστωθεί αν θα πάμε εκ νέου σε αναδιάρθρωση.

Εάν προβιβαστούν τέσσερις ομάδες, τότε η 5η Ηλιούπολη θα πάρει τη θέση του Αγροτικού Αστέρα, ενώ αν αποφασιστεί αναδιάρθρωση και άνοδος 8 ομάδων, θα αποκτήσουν δικαίωμα να συμμετάσχουν εκτός των Παναχαϊκής, Προοδευτικής, Μακεδονικού και οι Ηλιούπολη, Ρουφ, Ηρακλής Λάρισας, Πανδραμαϊκός, Κοζάνη... Σημειώνεται ότι επεστράφησαν οι βαθμοί στη Λευκίμμη, άρα μένει στην κατηγορία και στα τοπικά υποβιβάζεται ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας.

Η ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε τα ακόλουθα.

Σε εφαρμογή αποφάσεων του CAS:

α. Με την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων επιστρέφονται στην ΑΕ Λευκίμη οι αφαιρεθέντες βαθμοί και κατά συνέπεια η ομάδα παραμένει στη Γ’ εθνική και υποβιβάζεται ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας ΑΟ.

β. Επικυρώθηκε η βαθμολογία του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στη Super League 2. Κατά συνέπεια στην επόμενη κατηγορία προβιβάζονται οι Παναχαϊκή Προοδευτική, Μακεδονικός (σε εκκρεμότητα παραμένει η υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα). Σε προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα συζητηθεί το θέμα του ΑΟ Κοζάνης».

πηγή: flnews.gr