ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1105 φορές

Νάσης: "Το Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο θρηνεί..."

Με γραπτή του δήλωση, ο νέος τεχνικός διευθυντής του Αστέρα Τριποτάμου, Μιχάλης Νάσης, απευθύνει κραυγή αγωνίας για την κατάσταση στην ομάδα της Ημαθίας, έπειτα από την ανακοίνωση αποχώρησης του προέδρου Γιώργου Τσαχουρίδη:

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

"ΤΟ ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΡΗΝΕΙ…Μόνο αυτή η φράση θα ταίριαζε γάντι στην κατάσταση που επικρατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας και γενικά στο κακόμοιρο ποδόσφαιρο της χώρας μας, όπως διαβάσατε την ανακοίνωση του προέδρου μας κ.Τσαχουρίδη με κάθε επισημότητα αποχωρεί από την ομάδα μας και γενικά από το ποδόσφαιρο. Για να το θέσω πιο σωστά, δεν αποχωρεί από μόνος του κατάφεραν κάποιοι να τον διώξουν, αυτόν όπως και πολλούς άλλους.

Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε κάθε απέλπιδα τελευταία προσπάθεια μήπως βρεθεί η χρυσή τομή να αναλάβει κάποιος την ομάδα. Όλοι οι θεσμικοί φορείς, οι Δήμοι, οι Ενώσεις ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να μας που τι πραγματικά θέλουν. Ας κάνουν ένα πρωτάθλημα με 4 ομάδες και να βγάλουν την ομάδα που θέλουν, προφανώς εμείς είμαστε ανεπιθύμητοι.

Αυτή η ανοργανωσιά ως ποτέ; Πρέπει επιτέλους να γίνει μια πιο οργανωμένη δουλειά. Υπάρχουν βέβαια πολλά συμφέροντα που διακυβεύονται και ο κάθε φορέας πράττει με τα δικά του συμφέροντα, το έχουμε εμπεδώσει αυτό!

Όσο για την ομάδα μας, το επίτευγμα που κατάφερε ο Αστέρας Τριποτάμου, τα ρεκόρ που σημείωσε σε πανελλαδικό επίπεδο, τα λεφτά που δαπάνησε, δυστυχώς δεν συγκίνησαν κανένα. Ένα μικρό χωριό από την Ημαθία κατάφερε να γίνει γνωστό πανελλαδικώς κι όμως όποια πόρτα κι αν χτυπήσαμε την βρήκαμε κλειστή. Κάναμε απεγνωσμένες προσπάθειες να βρούμε ένα γήπεδο να παίζουμε τους αγώνες μας. Βοήθεια από κανέναν, κάναμε προσπάθειες να έρθουμε σε συμφωνία με κάποιους χορηγούς. Μας γύρισαν την πλάτη, αντί να χαίρονται με τις επιτυχίες μας, που θα εκπροσωπήσουμε το Νόμο στη Γ΄ Εθνική, αυτό που επικρατούσε ήταν μια αδιαφορία άνευ προηγούμενου.

Η ομάδα, για να γνωρίζετε, ξεκίνησε κανονικά τον προγραμματισμό με τον κ. Τσαχουρίδη, όπως ανακοινώσαμε, αιμοδότη σ' αυτήν την προσπάθεια, να έχει δώσει ήδη κάποια χρήματα. Έχουμε κλείσει ήδη προπονητή, βοηθό προπονητή, γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων, μασέρ. Έχει κλειστεί προπονητικό κέντρο, στο οποίο θα γίνονται όλες οι προπονήσεις της ομάδας, έχει κλειστεί προετοιμασία στα Τρία Πέντε Πηγάδια, 17-25 Αυγούστου . Έχουμε έρθει σε συμφωνία με γνωστή εταιρία για ολοκαίνουριο αθλητικό και προπονητικό υλικό-ρουχισμό. Τα διαρκείας είναι σχεδόν έτοιμα, έχουμε κλείσει φιλικά με κ19 του ΠΑΟΚ και του Άρη, όπως και με κάποιες ομάδες Β΄ Εθνικής.

Ήδη με όλα αυτά που συνέβησαν από την περασμένη χρόνια, με όλο αυτόν τον πόλεμο που δεχθήκαμε, ήδη ήταν ξενερωμένος ο πρόεδρός μας. Παρόλα αυτά ξεκινήσαμε.

Ανανεώσαμε ακόμα και το λογότυπό μας, μπήκαμε σε μια νέα εποχή. Έχουμε επίσης κάνει συμφωνία να κρατήσουμε έναν κορμό από το περσινό ρόστερ και έχουμε ήδη έρθει σε συμφωνία με 4 ποδοσφαιριστές και κάνουμε συζητήσεις. Είμαστε πολύ κοντά με κάποιους άλλους, τους οποίους θα τους ανακοινώσουμε λίγο πριν την προετοιμασία. Από πλευράς μου έχει γίνει μια σωστή και επαγγελματική δουλειά, το πρότζεκτ αυτό που ετοιμάζω είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα ερασιτεχνικά δεδομένα της κατηγορίας. Πλάνο που όπως γνωρίζετε θα ακολουθούσαμε όλη τη σεζόν, ένα ευχάριστο περιβάλλον για κάθε ποδοσφαιριστή. Θα επενδύαμε ουσιαστικά στο να προβληθούν και κάποια ταλέντα, ώστε να κάνουν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους. Δυστυχώς όλα αυτά θα πάνε στράφι, υπάρχουν κάποιες επαφές που κάνω για να σωθεί η κατάσταση, αλλά όλα είναι υποθετικά αυτή τη στιγμή!

Οι επιχειρηματίες βάζουν κάποια χρήματα, χωρίς κανένα αντίκρισμα. Τα έξοδα είναι φοβερά. Από την άλλη, δεν υπάρχουν υποδομές, οργάνωση και πλέον δεν υπάρχουν ούτε χορηγοί σε ολόκληρη Βέροια. Ο κόσμος μηδαμινός στα γήπεδα, ποιος ο λόγος να κάτσουν να ασχοληθούν; Ελπίζω οι αρμόδιοι να καταλάβουν ότι απ' όλη αυτή την κατάσταση μόνο χαμένοι μπορούν να βγουν. Μακάρι να βρεθεί η χρυσή τομή για την ομάδα μας".