ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1688 φορές

Νέο τεχνικό διευθυντή ανακοίνωσε ο Αστέρας Τριποτάμου

Ο Α.Σ. Αστέρας Τριποτάμου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Νάση Μιχαήλ, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Ο Νάσης Μιχάλης συνέβαλε στα μέγιστα στο χτίσιμο και την οργάνωση την περσινής ομάδας που έκανε μια αξιοζήλευτη πορεία κατακτώντας τα πάντα αήττητη.

Επειτα από την υπογραφή του ο νέος Τεχνικος διευθυντής τόνισε:

«Θα ήθελα πρώτα απ όλα να πώ ένα ευχαριστώ στον προεδρο Κύριο Τσαχουρίδη, για την εμπιστοσύνη του στο κομμάτι του σχεδιασμού και προγραμματισμού της ομάδας, είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για ακόμη μια χρονιά στην οικογένεια του Αστέρα αλλά από άλλο πόστο ,το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι υπάρχει πολύ όρεξη για όμορφα πράγματα και από μένα και από τους συνεργάτες μου, θα δουλέψω πάνω σε αυτό που ήδη χτίσαμε από την προηγούμενη χρονιά με τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας, επιβάλλεται να δώσουμε την απαραίτητη θετική ενέργεια για να πάρουμε όσο γίνεται πιο σωστές αποφάσεις, ευελπιστώ να ζήσουμε ανάλογες στιγμές με αυτές που ζήσαμε φέτος!

Μπροστά μας έχουμε ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτ που θα μπορούσε να έχουμε γι αυτήν την ομάδα, είναι μια δουλειά την οποία εχω ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες, είναι μια νέα εποχή για τον Αστέρα,

Η ομάδα θα βαδίσει σε επαγγελματικά πλαίσια αυτή είναι η φιλοσοφία μου, σίγουρα έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και είμαι σίγουρος οτι βήμα βήμα θα στεφθεί με επιτυχία το πρότζεκτ αυτό! Η ομάδα θα βασιστεί κυρίως σε νεαρούς φιλόδοξους ποδοσφαιριστές θα ποντάρει σε αυτούς και θα έχει ως στόχο την ανάδειξη αυτών,θέλουμε  να παρουσιάσουμε ένα κράμα νεαρών με έμπειρους παίχτες,δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη, θα γίνουν στοχευμένες κινήσεις.

Ευελπιστούμε στην προετοιμασία να έχουμε κλείσει τουλάχιστον το 80%του φετινού μας ρόστερ.

Όλη αυτήν την προσπάθεια θα πρέπει να στηρίξει ο φίλαθλος κόσμος της Ημαθίας και να μας αγκαλιάσει, είμαι πεπεισμένος ότι θα το κερδίσουμε αυτό, όπως προείπα βήμα βήμα με χαμηλά τη μπάλα.

Σαν στόχο η ομάδα θα έχει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. θα προσπαθήσουμε να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, βέβαια φέτος θα μπούνε οι βάσεις για κάτι πολύ καλύτερο την επόμενη χρόνια να αφήσουμε μια παρακαταθήκη κάποια πράγματα και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο.

Εύχομαι μια καλή, υγειής ποδοσφαιρική χρόνια»

-Μιχάλη,καλωσόρισες στην οικογένεια του Αστέρα!!

-Καλή επιτυχία στην αποστολή που αναλαμβάνεις στην ομάδα μας.