ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1550 φορές

Η δήλωση του Τάσου Χουρσουζίδη για την αποχώρησή του από τον Αστέρα Τριποτάμου

Τον Αστέρα Τριποτάμου αποχαιρέτησε ο προπονητής της ομάδας Τάσος Χουρσουζίδης, μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν όπου η ομάδα της Ημαθίας κατέκτησε όποιον τίτλο βρήκε στο... διάβα της!

Με δήλωσή του στο kerkidasport.gr ο νεαρός τεχνικός αναφέρεται στους λόγους που οδήγησαν να αποχωρήσει από τους "κυανόλευκους", ευχαριστώντας παράλληλα του ανθρώπους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δηλώνει:

"Δυστυχώς λόγοι οικογενειακοί και επαγγελματικοί δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας την επόμενη σεζόν στη Γ' εθνική. Παρ όλα αυτά θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα στην ομάδα και στον πρόεδρο Γιώργο Τσαχουρίδη βοηθώντας εξωαγωνιστικά με όποιον τρόπο μπορώ.

Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο για ακόμη μια φορά γιατί μου έδωσε τα κλειδιά μιας ομάδας που αρκετοί προπονητές θα ήθελαν να προπονήσουν. Είμαι βέβαιος πως ό,τι στόχο θέσει ο κ.Τσαχουρίδης θα τον υλοποιήσει, καθώς πλέον έχει και την εμπειρία να διαχειριστεί ακόμα πιο δύσκολες χρονιές από την φετινή.

Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου στο τεχνικό team και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές για την άριστη συνεργασία καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τα μέλη της διοίκησης που βρισκόταν δίπλα μας σε εύκολες και δύσκολες στιγμές, αλλά και στον λιγοστό μας κόσμο που μας ακολουθούσε σε κάθε μας προσπάθεια.

Αυτό που πετύχαμε είναι κάτι που θα το θυμόμαστε για χρόνια. 39 παιχνίδια αήττητοι, πρωτάθλημα Ημαθίας, Κύπελλο Ημαθίας και το απόλυτο 6/6 στη διαδικασία των μπαράζ - άνοδος στην Γ' εθνική.

Αναμένω ως φίλος πλέον της ομάδας λύση στο γηπεδικό ζήτημα από τον δήμο, καθώς η στέγη για έναν σύλλογο είναι το Α και το Ω. Καλή συνέχεια στον Αστέρα Τριποτάμου και εύχομαι μόνο επιτυχίες. Εις το επανιδείν".