Αστέρας Τριποτάμου: "Τα καλύτερα έρχονται..."

Με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν τον ΑΦΜ του Αστέρα Τριποτάμου να ζητείται από ομάδες και πέραν της Ημαθίας, η διοίκηση της ομάδας κάνει γνωστό με ανακοίνωση της ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει και ότι ο Αστέρας θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής το ίδιο δυνατός και μάλιστα πλαισιωμένος διοικητικά και από άλλους οικονομικούς παράγοντες, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον πρόεδρο και βασικό χρηματοδότη Γιώργο Τσαχουρίδη.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση:

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό και τους φίλους της ομάδας μας για να ξεδιαλύνουμε το σύννεφο που δημιουργήθηκε γύρω απ το όνομα του πρόεδρου μας κ. Γεωργίου Τσαχουρίδη για την εμπλοκή του στα διοικητικά άλλων ομάδων (οι συνθήκες δεν ευνοούν τη δεδομένη χρονική στιγμή) και την φημολογία σχετικά με το ΑΦΜ της ομάδας μας που ήθελαν να ταξιδεύει προς διάφορους προορισμούς, πολλά γράφονται και ο καθένας τα λέει και τα μεταφράζει όπως αυτός θέλει.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη θα θέλαμε να σας ξεκαθαρίσουμε ότι η οικογένεια Τσαχουρίδη θα συνεχίσει να είναι αρωγός της προσπάθειας αυτής στην ομάδα του Αστέρα και θα είναι συνοδοιπόρος σε όλο αυτό το δημιούργημα που με τόσο κόπο χτίστηκε. Έχουν γίνει επαφές με επιφανείς επιχειρηματίες του Νομού οι οποίοι είναι σε θέση να σηκώσουν το οικονομικό βάρος της φετινής χρονιάς. Ο πρόεδρος έχει κάνει ήδη ξεκάθαρο πως με την παρουσία ανθρώπων που θα συνεισφέρουν οικονομικά θα σταθεί κι αυτός με όλες τις δυνάμεις του κοντά στο σωματείο.

Ήδη τρέχουν οι εξελίξεις και μέλημα μας είναι ο σωστός προγραμματισμός της ομάδας για τη νέα και δύσκολη χρονιά που θα μας βρει στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής. Θα ήταν ευλογία για την ομάδα μας ο φίλαθλος κόσμος του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο, να αγκαλιάσει και να στηρίξει αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.

Δεσμευόμαστε να σας ανταμείψουμε με ανάλογες επιτυχίες της σεζόν που μας πέρασε και επειδή η ομάδα αυτή δεν έχει ταβάνι, με την στήριξη σας βήμα βήμα μπορούμε να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα και να ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές!! Εντός των επομένων ημερών θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από τον ίδιο τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, τα καλύτερα έρχονται....