ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα αποτελέσματα των μπαράζ της Γ’ Εθνικής

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ Γ’ Εθνικής για τη Super League 2.

Στον Εύοσμο, ο Αγροτικός Αστέρας ξεκίνησε δυνατά και σκόραρε νωρίς, όπως συνηθίζει, αλλά η συνέχεια απέναντι στην Προοδευτική δεν ήταν ανάλογη. Στο 4’ ο Νικολαΐδης πέτυχε το 1-0 για τους «πράσινους», αλλά οι Πατρινοί απάντησαν. Στο 17’ ο Κέρι ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η Παναχαϊκή στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε και είχε δοκάρι με τον Αλεξόπουλο. Στο 73’ ο Κέρι με πέναλτι έκανε το 1-2 και στο 78’ ο Μπουρλάκης έγραψε το 1-3 για τους Πατρινούς. Ο Χαλκιαδάκης στις καθυστερήσεις μείωσε σε 2-3 για τον Αγροτικό Αστέρα.

Καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Μακεδονικού, όπου η τοπική ομάδα πήρε την πρώτη της νίκη με 2-1 απέναντι στην Ηλιούπολη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με τον Σταύρου, αλλά στο 17’ ο Βασιλείου ισοφάρισε σε 1-1 για τον Μακεδονικό. Στο 30’ ο Λάλκοβιτς έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο μέρος η Ηλιούπολη έψαξε την ισοφάριση, αλλά έχασε πέναλτι με τον Γεμιστό.

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Προοδευτική, καθώς επικράτησε 3-0 του Ηρακλή Λάρισας και ανέκτησε τις ελπίδες της για άνοδο στη Super League 2. Στο 21’ οι «βυσσινί» προηγήθηκαν με τον Κρητικό για το 1-0, ενώ είχε προηγηθεί ακυρωθέν γκολ του Ηρακλή για οφσάιντ. Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση ο Μακρυγιάννης, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και πέτυχε δύο γκολ, στο 41’ και τα 54’.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μακεδονικός-Ηλιούπολη 2-1
Προοδευτική-Ηρακλής Λάρισας 4-0
Αγροτικός Αστέρας-Παναχαϊκή 2-3
Ρεπό: ΠΑΟ Ρουφ

πηγή: onsports.gr