ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δ. Πρίντζιος: "Το όμορφο ταξίδι κάπου εδώ τελειώνει..."

Εμφανώς στεναχωρημένος και συγκινημένος ήταν ο Δημήτρης Πρίντζιος, καθώς η ομάδα του παρά τη νίκη της επί του Εδεσσαϊκού, στην τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής, δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία.

Στις δηλώσεις του στο kerkidasport.gr ο έμπειρος τεχνικός των Τρικάλων, ανέφερε τα εξής:

"Δυστυχώς όλα τα ωραία έχουν ένα άσχημο τέλος! Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα η σημερινή για την ομάδα μου γιατί έγινε το χειρότερο δυνατό σενάριο, δηλαδή τετραπλή ισοβαθμία και έχοντας το χειρότερο συντελεστή από τις υπόλοιπες ομάδες υποβιβαζόμαστε μετά από 3 χρόνια παρουσίας στη Γ’ Εθνική.

Είμαι τέσσερα χρόνια προπονητής στην ομάδα, την αγαπώ, έχω ζήσει απίστευτα όμορφες στιγμές, μεγάλες νίκες, πολλές επιτυχίες, έχω δεθεί συναισθηματικά με ανθρώπους και όπως καταλαβαίνετε είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή η σημερινή γιατί το όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζί με τον Βασίλη και Δημήτρη Παπαδόπουλο, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά της διοίκησης τελειώνει κάπου εδώ.

Πιστεύω ότι αγωνιστικά δεν αξίζαμε να υποβιβαστούμε, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, όμως κάποια σοβαρά λάθη στη διάρκεια της χρονιάς ήταν αυτά που μας στοίχησαν.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις ομάδες που καταφέρανε να πετύχουν το στόχο τους".