ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δ. Πρίντζιος: "Τεράστιο βήμα για την παραμονή μας"

Μετά την λήξη του δραματικού αγώνα κόντρα στην Λευκίμμη και την σπουδαία νίκη της ομάδας του στα τελευταία λεπτά, ο προπονητής του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων, Δημήτρης Πρίντζιος έκανε στο kerkidasport.gr τις παρακάτω δηλώσεις:

"Ήταν ένα τεράστιο βήμα στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο, δεν τελείωσε τίποτα ακόμα, αφού την Τετάρτη έχουμε ένα ακόμα πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Εδεσσαϊκό.

Παρότι έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια τις τελευταίες μέρες, ήμασταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες, όπου οι αντίπαλοι έδιωχναν τη μπάλα πάνω από τη γραμμή. Πήραμε μια σπουδαία νίκη στο τελευταίο λεπτό.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο μας, στην διοίκηση και πάνω απ' όλα στους ποδοσφαιριστές που ήταν φανταστικοί.

Σε καμία περίπτωση σε όλο το ματς δεν πέσανε στην παγίδα του αντιπάλου, που ήρθε για να προκαλέσει. Εμείς δεν μπήκαμε σε αυτή την διαδικασία, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και φτάσαμε στη νίκη και κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή".