ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δ. Πρίντζιος: "Οι παίκτες μου κάνανε κατάθεση ψυχής"

Ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων, Δημήτρης Πρίντζιος, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΑΣ Γιαννιτσά.

Στις δηλώσεις του στο kerkidasport.gr μετά το φινάλε του αγώνα, ανέφερε τα εξής:

«Μετά από δυο εβδομάδες που το συγκεκριμένο παιχνίδι αναβαλλόταν λόγω κακοκαιρίας, σήμερα επιτέλους αγωνιστήκαμε ένα ματς χωρίς αύριο για εμάς.

Τα παιδιά συνειδητοποιήσανε την κρισιμότητα του παιχνιδιού και κάνανε κατάθεση ψυχής και γι’ αυτό θέλω να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια, γιατί η σημερινή νίκη είναι πολύ σημαντική για την προσπάθεια που κάνουμε να παραμείνει η ομάδα στη κατηγορία.

Όσον αφορά το παιχνίδι, γνωρίζοντας τις αδυναμίες του αντιπάλου μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο πιέζοντας στην ανάπτυξη της ομάδας των Γιαννιτσών και με δυο κλεψίματα πετύχαμε δυο γκολ και είχαμε ένα δοκάρι με το Λίτσι, όπου θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με το σκορ να είναι 2-0 υπέρ μας κοιτάξαμε περισσότερο να διαχειριστούμε το παιχνίδι και με σωστή αγωνιστική συμπεριφορά δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη.

Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου. όμως δεν έχουμε χρόνο να χαρούμε τη νίκη. Είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πρέπει να πετύχουμε και άλλες τέτοιες μεγάλες νίκες σαν τη σημερινή για να πετύχουμε το στόχο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω το κόσμο μας που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ήρθε να μας βοηθήσει και περιμένω στα επόμενα παιχνίδια να είναι πολύ περισσότερος γιατί τον χρειαζόμαστε.

Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στη διαιτησία που σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες και σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο ήταν άψογη».