ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δ. Πρίντζιος: "Εχουμε παράπονα από τον διαιτητή"

Μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του στην Λευκίμμη, όπου ηττήθηκε με σκορ 2-1, ο προπονητής του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων Δημήτρης Πρίντζιος δήλωσε στο kerkidasport.gr τα εξής:

"Δυστυχώς σήμερα η ομάδα μου δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Λευκίμμης.

Για να γίνει αυτό παίξανε ρόλο πολλοί παράγοντες και πρώτα απ' ολα η μέτρια εμφάνιση μας του δεύτερου ημιχρόνου, το οτι παίξαμε την περασμένη Κυριακή στην Έδεσσα και την Τρίτη φύγαμε για Κέρκυρα, ενα μακρινό και κουραστικό ταξίδι και έχοντας μια μέρα λιγότερο ξεκούραση από την αντίπαλη ομάδα, που σίγουρα μας επηρέασε και φυσικά το σημαντικότερο, ο παράγοντας διαιτησία.

Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού κάνοντας όλα όσα ακριβώς είχαμε σχεδιάσει πριν το παιχνίδι και καταφέραμε με σουτ του Bruno Kelo να προηγηθούμε στο σκορ, χωρίς να απειληθούμε σχεδόν καθόλου από την αντίπαλη ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο αντίπαλος μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, μας πίεσε, είχε πάθος, έδειξε ότι θέλει πολύ το παιχνίδι και με την βοήθεια του κόσμου του εκμεταλλεύτηκε ότι εμείς δεν ημασταν αυτοί που έπρεπε, όπως στο πρώτο μέρος και με την βοήθεια της διαιτησίας πέτυχε δυο γκολ και πήρε τη νίκη.

Εμείς από την μεριά μας παρόλα που δεν μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και έχοντας σε μέτρια μέρα πολλούς παίκτες, δημιουργήσαμε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε εμείς τη νίκη ή τουλάχιστον να μην φύγουμε ηττημένοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και όπως ανέφερα και πριν πολλοί παίκτες μας δεν πιάσανε καλή απόδοση, ομως σ’ αυτό συνετέλεσε και ο πολύ κακός και άπειρος διαιτητής, που έπαιξε μόλις για δεύτερη φορά αγώνα Γ Εθνικής και με τις αποφάσεις του εκνεύρισε όλη την ομάδα, κιτρινίζοντας σχεδόν όλους μας τους παίκτες με το παραμικρό και στο δεύτερο γκολ της Λευκίμμης που το πέτυχε με πέναλτι, θεωρώ ότι το πέναλτι το είδε μόνο αυτός.

Είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα, δεν έχουμε όμως χρόνο για δάκρυα καθώς πρέπει πρώτα να ξεκουραστούμε από το δύσκολο ταξίδι και έπειτα να προετοιμαστούμε για το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι σε επτά ημέρες, με τον πρωτοπόρο Μακεδονικό".