ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δημήτρης Πρίντζιος: "Η ομάδα συνεχίζει να γράφει ιστορία"

Μετά τη νέα νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με 2-1 επί της Θύελλας Σαρακηνών, ο τεχνικός του Μ. Αλεξανδρου Τρικάλων Δημήτρης Πρίντζιος, έκανε στο kerkidasport.gr τις εξής δηλώσεις:

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ καλή τους εμφάνιση και την σημαντική νίκη που πέτυχαν. Μια μεγάλη νίκη, η 5η συνεχόμενη, απέναντι στη Θύελλα Σαρακηνών, μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Χτίζουμε ένα νικηφόρο σερί που μας φέρνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και κλείνουμε τη χρόνια χαρούμενοι και αισιόδοξοι για το καλύτερο.

Μας αρέσει πολύ που είμαστε ψηλά στη βαθμολογία, είναι και η επιβράβευση της δουλειάς και των προσπαθειών που γίνονται στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο τη φετινή χρόνια.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό, τα παιδιά είναι φανταστικά, η διοίκηση είναι συνεχώς δίπλα μας και όλο αυτό βγαίνει στο γήπεδο και είναι κάτι που αρέσει και στο κόσμο γιατί η ομάδα συνεχίζει να γράφει ιστορία!

Σίγουρα όμως δεν πρέπει τα μυαλά μας να παίρνουν αέρα, αφού ο στόχος είναι η σωτηρία, γιατί όπως βλέπουμε το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος θέλω να ευχηθώ στο κόσμο των Τρικάλων αλλά και σε όλο το κόσμο καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά, να έχουμε πάνω απ’ όλα υγεία και τη νέα χρονιά να έρθουν στο γήπεδο να μας βοηθήσει ακόμη πιο πολύ, γιατί τα παιδιά το έχουν ανάγκη και να χαρούμε μαζί νέες μεγάλες επιτυχίες!