ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δ. Πρίντζιος: "Επιβλητική εμφάνιση, ιστορική νίκη"

Μετά την σπουδαία νίκη του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων με 4-0 επί του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης, ο τεχνικός των "πράσινων" Δημήτρης Πρίντζιος δήλωσε στο kerkidasport.gr τα εξής:

"Για ακόμη μια φορά θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εκπληκτική τους εμφάνιση και την μεγάλη τους νίκη. Ήταν μια επιβλητική εμφάνιση, με τους ποδοσφαιριστές μου από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού να είναι κυρίαρχοι και να παίζουν ένα ωραίο αλλά και έξυπνο ποδόσφαιρο, απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα και σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο.

Η νίκη είναι σπουδαία αν αναλογιστούμε ότι είχαμε και πολλά προβλήματα τραυματισμών πριν τον αγώνα, αλλά και τα προβλήματα που έβγαιναν και μέσα στην διάρκεια του παιχνιδιού. Όμως είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όλα τα παιδιά που μπαίνουν μέσα στο γήπεδο δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους και ανταποκρίνονται πλήρως.

Επίσης αυτή η νίκη έχει και ιστορική σημασία γιατί είναι η πρώτη φορά που ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων πετυχαίνει νίκη με σκορ 4-0 στη Γ' Εθνική και επίσης ισοφαρίζει το ρεκόρ των 3 συνεχόμενων νικών όπου το είχαμε κάνει και πέρυσι.

Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στο πρόεδρο μας που είναι πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστεί και στους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα θα χαρούμε την ιστορική νίκη και από αύριο θα δούμε τους τραυματίες και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στην ΑΕΠ Κοζάνης".