Δ. Πρίντζιος: "Δεκαπέντε παλικάρια δώσανε την ψυχή τους"

Μετά το μεγάλο διπλό που πέτυχε η ομάδα του στα Γιαννιτσά, ο τεχνικός του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων, Δημήτρης Πρίντζιος, δήλωσε στο kerkidasport.gr τα εξής:

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ήτανε πραγματικά παλικάρια και πήραμε μια σπουδαία νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Καταρχήν θέλω να πω πως το παιχνίδι δεν έπρεπε να διεξαχθεί, διότι η ομάδα μου είχε 5 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού. Η ΕΠΟ όμως έδωσε εντολή να γίνει το ματς αδιαφορώντας για τα 5 κρούσματα που είχαμε και βάζοντας σε κίνδυνο όλους όσους αγωνίστηκαν στον αγώνα!

Έτσι λοιπόν 15 παλικάρια δώσανε και την ψυχή τους και για τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, που είναι σε καραντίνα και στο τέλος τους αφιερώσανε την νίκη!

Το παιχνίδι κρίθηκε στις δυνατές μονομαχίες, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και θα κέρδιζε οποία ομάδα το ήθελε περισσότερο. Εμείς είχαμε δύναμη και ψυχή και πήραμε μια σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις με γκολ του Ζυγκεριδη.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους πολυπληθής φιλάθλους μας, που μας ακολούθησαν και μας έδωσαν ώθηση να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια, γιατί έχουμε μια νεανική ομάδα που χρειάζεται στήριξη και εμπιστοσύνη!