ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σπουδαίο διπλό στο φινάλε για τον αποδεκατισμένο Μ. Αλεξανδρο Τρικάλων στα Γιαννιτσά!

Σπουδαίο διπλό πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων στα Γιαννιτσά από την τοπική Αναγέννηση με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου σημείωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα ο Ζυγκερίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής σε ανατροπή του Τσιούχα.

Να σημειωθεί ότι οι Τρικαλινοί αγωνίστηκαν αποδεκατισμένοι, αφού βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό πέντε παίκτες τους, οι Βασίλτσης, Λίτσι, Πετράκης, Πέικος και Διακόπουλος, ενώ είχαν και τραυματία τον Κέλο, όμως παρότι ζήτησαν αναβολή του αγώνα, δεν έγινε αποδεκτό το αίτημά τους και έτσι το ματς έγινε κανονικά!

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Γυριχίδης): Μούτσα, Πελτέκης, Γαλούπης, Χαραβητίδης, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος, Ζαχαριουδάκης (80’ Πλατσιώτας Στ.), Χατζόπουλος, Τσιάκαλος (70’ Πρέτσι), Μυλωνάς (80’ Αθανασιάδης), Σαμαράς (60’ Δεληχατζής).\

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Τσιρίδης, Περτσιούνης, Αβραμόπουλος, Μουρατίδης (70’ Πίκος), Πιπιλιάρης (90’+ Λαμπρόπουλος), Ζυγκερίδης (90’+ Χατζόπουλος), Γεωργίου (87’ Κατράνας). 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 29/11...