ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δ. Πρίντζιος: "Στο ίδιο έργο... θεατές"

Για μία ακόμη αγωνιστική ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του, όμως και πάλι δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι (εκτός από το χειροκρότημα των φιλάθλων), γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον ΟΦ Αγ. Ματθαίου.

Μετά την λήξη του αγώνα στην Κέρκυρα, ο τεχνικός της Ημαθιώτικης ομάδας Δημήτρης Πρίντζιος, έκανε στο kerkidasport.gr τις παρακάτω δηλώσεις:

"Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνιση και την προσπάθεια που κάνανε στο σημερινό παιχνίδι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Δυστυχώς θα γίνω γραφικός, όμως θα πω ακόμα μια φορά πως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αλλά ο πιο τυχερός και ο πιο ικανός.

Σήμερα και πάλι είδαμε το ίδιο έργο. Μια ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο, να είναι κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, να δημιουργεί και να χάνει πολλές ευκαιρίες σε ένα κακό γήπεδο (συνθετικό χλοοτάπητα και μικρό), να έχει χαμένο πέναλτι, όμως στο τέλος να φεύγουμε στεναχωρημένοι και χωρίς να παίρνουμε αυτό που μας αξίζει.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ο.Φ.Α.Μ. για την φιλοξενία τους η οποία ήταν άψογη. Η ομάδα μου παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο, το παραδέχονται και οι αντίπαλοι, όμως όσο δεν παίρνεις βαθμούς και μένεις πίσω στη βαθμολογία, αυτό από μόνο του λέει πολλά. Το επόμενο παιχνίδι για εμάς είναι τελικός, είναι χωρίς αύριο, όπου πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε και δεν χωράει καμία απολύτως δικαιολογία".