ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δ. Πρίντζιος: "Παλικαρίσια εμφάνιση, πολύτιμος βαθμός"

Ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων, Δημήτρης Πρίντζιος, μετά τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) που κατέκτησε η ομάδα του στην δύσκολη έδρα της Κοζάνης.

Στις δηλώσεις του στο kerkidasport.gr μετά την λήξη της αναμέτρησης, ανέφερε τα εξής:

"Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Κοζάνης, μια πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς, με ένα μπάτζετ πολύ μεγαλύτερο από το δικό μας, με ένα γήπεδο σχεδόν γεμάτο από κόσμο που είναι διψασμένος για ποδόσφαιρο και ξέρουν να δημιουργούν μια καυτή έδρα.

Γνωρίζαμε πως η Κοζάνη προερχόταν από εντός έδρα ήττα στην πρεμιέρα και ότι δεν ήθελε άλλη απώλεια στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο γήπεδο της, ενώ είχε αλλαγή προπονητή μέσα στην εβδομάδα, που όπως γίνεται στις περισσότερες φορές δίνει άλλον αέρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Κοζάνη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να δημιουργήσει ευκαιρία, εκτός της φάσης του 25ου λεπτού που ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και δεχθήκαμε το γκολ.

Στη συνέχεια η ομάδα μου πήρε μέτρα στο γήπεδο, ανέβηκε και δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ. Σ’ αυτό φυσικά συντέλεσε και ότι ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που γίνανε, η ομάδα μου έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και είχε μια τεράστια ευκαιρία με τον Ζυγκεριδη να ισοφαρίσει. Τελικά στο 75’ μετά από μια όμορφη ενέργεια του Κέλο, ο Ζυγκεριδης πέτυχε το 1-1.

Στα υπόλοιπα λεπτά η ομάδα της Κοζάνης όπως ήταν λογικό πίεσε, χωρίς όμως να δημιουργήσει το παραμικρό. Ανασταλτικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί, δεν αφήσαμε την Κοζάνη, μια ομάδα με πλούσιο επιθετικό ταλέντο, να δημιουργήσει ούτε μια ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την παλικαρίσια και ψυχωμένη εμφάνιση που κάνανε, ο βαθμός είναι πολύτιμος για την συνέχεια του πρωταθλήματος".