ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική ήττα για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων στο "AEL FC ARENA"!

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, αυτή τη φορά στην Θεσσαλία και συγκεκριμένα στο επιβλητικό "AEL FC ARENA", με αντίπαλο τον δυνατό και φιλόδοξο Ηρακλή Λάρισας.

Νικητές ήταν οι γηπεδούχοι με σκορ 2-1, σε ένα ματς που οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Αγωνιστικά, οι Λαρισαίοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, όπου και προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Ναρινογλου (18') και Μπαμη (35').

Στην επανάληψη οι "πράσινοι" ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και στο 70' μείωσαν σε 2-1 με τον Λίτσι, ενώ θα μπορούσαν να φτάσουν και στην ισοφάριση αν ευστοχούσαν σε μια από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, με αποκορύφωμα το χαμένο τετ-α-τετ του Πιπιλιάρη στο 89'!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Κουτσιούκης, Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης, Μπάμης, Ναρίνογλου, Καμπέρης, Αλεξίου, Ζαφειρίου, Χασομέρης.
Αγωνίστηκαν και οι Μπαλαμώτης, Τάρτας, Αναδολού, Ντάτσι, Χατζηλιόντας, Χριστίδης, Βαγενάς, Αγροδήμος, Κακαβίτσης, Σταμάτης, Χρηστίδης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Δ. Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Περτσιούνης, Πιπιλιάρης, Βασίλτσης, Γεωργίου, Λίτσι.
Αγωνίστηκαν και οι: Διακόπουλος, Κέλο, Πίκος, Κίτσας, Αρβανιτίδης, Κατράνας, Χατζόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 27/9...