ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δ. Πρίντζιος: "Απαράδεκτο η ΕΠΟ να μην αναβάλλει το παιχνίδι"

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή των Τρικάλων Δημήτρη Πρίντζιο, μετά το τέλος του αγώνα για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της ομάδας του και του Θησέα Αγριάς (διαβάστε εδώ), μας τόνισε τα εξής:

"Η ομάδα πήγε αποδεκατισμένη σήμερα στην Αγριά Βόλου για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την δεύτερη φάση του κυπέλλου. Στην αρχή της εβδομάδας διαγνωστικά θετικός εγώ και την επόμενη μέρα άλλοι δυο παίκτες. Η ομάδα σταμάτησε προπονήσεις, όπως λέει το πρωτόκολλο, όμως η ΕΠΟ ζήτησε να πάμε να παίξουμε. Την επόμενη μέρα ξανά είχαμε κρούσμα θετικό και την Παρασκευή σε έλεγχο και 5ο κρούσμα. Η ΕΠΟ όμως σε επικοινωνία αρνήθηκε να αναβάλλει το παιχνίδι και η ομάδα μου πήγε με 16 παίκτες -οι τρεις τερματοφύλακες- στο Βόλο σε μια άνιση μάχη.

Στον αγώνα που έγινε (και εγώ και οι 4 ποδοσφαιριστές δεν ήμασταν), οι αντίπαλοι σύμφωνα με τον συνεργάτη μου, μας αιφνιδίασαν στο 2ο λεπτό με ένα άπιαστο γκολ και μείναμε πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε κυρίως μετά το 30’ όμως ήμασταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μου μπήκε πολύ δυνατά και έκλεισε τον αντίπαλο στην άμυνα του. Δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι στο 55' πάνω στο Λίτσι και μετά από δυο λεπτά αποβλήθηκε δίκαια ο Τσιρίδης με απευθείας κόκκινη. Παρόλα αυτά και με δέκα παίκτες προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε να στείλουμε το ματς στη παράταση.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που πήγανε να αγωνιστούν. Σίγουρα μας στεναχωρεί η αδικαιολόγητη συμπεριφορά και αποβολή του παίκτη μας που σε ένα κομβικό σημείο που η ομάδα μου έδειχνε ότι ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσει, αυτός άφησε τους συμπαίκτες του με δέκα παίκτες και σίγουρα δεν θα μείνει έτσι αυτό.

Αν ήμασταν όλοι υγιείς σήμερα δεν θα χάναμε. Απαράδεκτο η ΕΠΟ να μην αναβάλλει το παιχνίδι με τόσα καθημερινά κρούσματα!"