ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ικανοποίησε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, 2-0 τον Εδεσσαϊκό

Στο σημερινό φιλικό που διεξήχθη στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων δείχνοντας για άλλη μία φορά τα καλά στοιχεία που φαίνεται να διαθέτει φέτος, κατάφερε να επιβληθεί του Εδεσσαϊκού με 2-0.

Οι γηπεδούχοι με τη σημερινή εμφάνιση έδειξαν έτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού της επόμενης Κυριακής, όπου θα αντιμετωπίσουν στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος τον αντίπαλο που θα προκύψει από τη κλήρωση της 7ης Σεπτεμβρίου.

Τα γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου πέτυχαν οι δύο νεοαποκτηθέντες από την Βέροια, Περτσιούνης και Βασίλτσης. Στα 23′ ο Περτσιούνης έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και με δυνατό δεξί σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 36′ ο Βασίλτσης εκμεταλλεύτηκε σέντρα από δεξιά του Πιπιλιάρη και με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους, ένα γκολ που καθόρισε και τον τελικό δείκτη του σκορ στη σημερινή αναμέτρηση.

Συμπερασματικά οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο όπου σημείωσαν δύο τρεις φάσεις αλλά ήταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια.

Διαβαστε περισσότερα...