ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στη μάχη του κυπέλλου ρίχνεται ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Το πρώτο επίσημο ματς της φετινής σεζόν δίνει την Κυριακή (29/8) ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, ο οποίος υποδέχεται στις 5μμ τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι "πράσινοι" θα παραταχθούν με στόχο την πρόκριση (το ματς είναι νοκ άουτ) και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με τον προπονητή Δημήτρη Πρίντζιο να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Ο αγώνας θα γίνει στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας με παρουσία θεατών και θα τον διευθύνει ο Σιδηρόπουλος από την Πέλλα, με βοηθούς τους συντοπίτες του, Αρέστη και Βλαδίκα.

Όπως ενημέρωσε η ομάδα των Τρικάλων, θα ισχύουν τα υγειονομικά μέτρα για τους φιλάθλους, όπως έχουν ανακοινωθεί από την ΓΓΑ:

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους θεατές και θα έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού και σε όσους έχουν νοσήσει και διαθέτουν πιστοποιητικό νοσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά το πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά την νοσηση.

Οι ανήλικοι άνω των 12 ετών και έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών η Rapid test 48 ωρών.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται στο γήπεδο και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρώς έλεγχος για την τήρηση των μέτρων.