Έναρξη προετοιμασίας για το Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (φωτο - βίντεο)

Με στόχο μία καλύτερη πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής  ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 9 Αυγούστου την προετοιμασία του ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Είχαν προηγηθεί την προηγούμενη εβδομάδα τα εργομετρικά τεστ, ενώ  σήμερα έγινε η πρώτη προπόνηση για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2021-22 στο γήπεδο του Λουτρού,  το οποίο και θα αποτελέσει την προπονητική έδρα για τον μοναδικό εκπρόσωπο του νομού Ημαθίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στην καθιερωμένη ομιλία του ο διοικητικός ηγέτης της ομάδος Τάκης Παπαδόπουλος καλωσόρισε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία,  ενώ τόνισε ότι η διοίκηση θα σταθεί δίπλα τους επιλύοντας κάθε πρόβλημα που τυχόν θα παρουσιαστεί. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Πρίντζιος ο οποίος ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εβδομάδος το οποίο και θα κλείσει με το φιλικό που θα διεξαχθεί στο Ταγαροχώρι το Σάββατο 14 Αυγούστου με την ομάδα της Βέροιας.

Νέο πρόσωπο  στην πρώτη προπόνηση ο νεοπροσληφθείς γυμναστής Νικηφόρος Μπελογιάννης ο οποίος μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο  Αναστασόπουλο θα αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες του Δημήτρη Πρίντζιου.  Στην πρώτη προπόνηση ήταν και οι ποδοσφαιριστές Περτσιούνης και Βασίλτσης που αποκτήθηκαν από τη Βέροια με τη μορφή δανεισμού και ο  Μάριος Αργυρόπουλος που πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ υπήρχαν και άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ανακοινωθούν από τη διοίκηση προσεχώς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ…