Τρία νέα μέλη στη διοίκηση του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων

Από τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων ανακοινώθηκαν τα εξής:

Μετά τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 25-6-2021 στο κοινοτικό κατάστημα Τρικάλων, αποφασίστηκε να παραμείνει η διοίκηση ως έχει και να συνεχίσει το έργο της στο νέο αναβαθμισμένο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα μας είναι η μοναδική εκπρόσωπος του δήμου Αλεξάνδρειας καθώς επίσης και του νομού Ημαθίας στη Γ Εθνική Κατηγορία.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια προστέθηκαν και τρία νέα μέλη από τον ευρύτερο δήμο Αλεξάνδρειας που θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους την υπάρχουσα διοίκηση μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο την οικογένεια του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων.

Ο επί σειρά ετών πρώην πρόεδρος του Άρη Παλαιοχωριου Παντόπουλος Θωμάς, ο πρώην γενικός αρχηγός της Αλεξάνδρειας Κυριακου Μακης και ο πρώην παράγοντας της Αλεξάνδρειας Μιχαλακας Κώστας.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και δύναμη στα νέα τους καθήκοντα και πιστεύουμε ότι θα συνδράμουν τα μέγιστα στην ομάδα μας προκειμένου να πετύχει τους στόχους της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.