ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κρίσιμη προτελευταία αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Η 14η και προτελευταία αγωνιστική διεξάγεται την Κυριακή (30/5) στον δεύτερο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας, μιας και ως γνωστόν θα διεξαχθεί φέτος μόνο ο ένας γύρος του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά κρίσιμη αγωνιστική, όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία, αφού στην κορυφή έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα, με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας να είναι και μαθηματικά ο πρωταθλητής.

Στην ουρά της βαθμολογίας, έξι ομάδες αγωνιούν για την αποφυγή του υποβιβασμού, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι "δικοί μας" Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και Νίκη Αγκαθιάς (έχει ήδη υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας).

Οι "πράσινοι" του Δημήτρη Πρίντζιου υποδέχονται την Αναγέννηση Πλαγιάς, η οποία βρίσκεται δύο πόντους πιο κάτω, και με νίκη πανηγυρίζουν την μαθηματική παραμονή τους στην κατηγορία για μία ακόμη χρονιά!

Οι "ασπρόμαυροι" του Ηλία Μποταϊτη, που μετά το επιτυχημένο σερί των τελευταίων αγωνιστικών έχουν αυξήσει σημαντικά τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία, πηγαίνουν στα Γιαννιτσά για να αντιμετωπίσουν τον ήδη υποβιβασμένο Εθνικό και με νίκη πλησιάζουν κοντά στον στόχο τους.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας του Χρήστου Ζαρογιάννη, μετά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική επί του Εθνικού Γιαννιτσών, πηγαίνει στην έδρα του -επίσης- υποβιβασμένου Αετού Βαρβάρας, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (30/5, 17:00)

Θερμαϊκός Θέρμης - ΠΑΟ Κουφαλίων

Ποσειδών Μηχανιώνας - Αναγ. Γιαννιτσών

Αετός Βαρβάρας - ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Θύελλα Σαρακηνών - Εδεσσαϊκός

Εθνικός Γιαννιτσών - Νίκη Αγκαθιάς

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων - Αναγ. Πλαγιάς

Μακεδονικός - Αγροτικός Αστέρας