ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκησε τα Κουφάλια και σκαρφάλωσε στην 4η θέση ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων!

Επιστροφή στις νίκες για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ο οποίος στο πλαίσιο της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής, επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του ΠΑΟ Κουφαλίων.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου ήταν ανώτερη στα μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και εκτός από τα δύο τέρματα (27' Αβραμόπουλος, 35' Περπερίδης), έχασε αρκετές ακόμη ευκαιρίες, πραγματοποιώντας σε γενικές γραμμές μια ακόμα καλή εμφάνιση.

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ

2' Σουτ του Κέλο, απόκρουση Χατζιλάρι.

27' Ανατροπή Περπερίδη από Φασουλάκο, ο διαιτητής έδωσε αμέσως το πέναλτι που το εκτέλεσε εύστοχα ο Αβραμόπουλος γράφοντας το 1-0.

35' Πανέμορφη προσπάθεια του Γ. Κίτσα και κάθετη μπαλιά για τον Περπερίδη, ο οποίος απέφυγε ωραία τον αντίπαλο γκολκίπερ και σε κενό τέρμα έγραψε το 2-0!

42' Ο Τσεβερντζής απέκρουσε σωτήρια τη μπάλα προ του Περπερίδη.

47' Σουτ του Μίτκα έφυγε πάνω από δοκάρια.

51' Καλό σουτ του Τάχατου, μπλόκαρε ο Αργυρόπουλος.

55' Κόρνερ του Κιρκιλιανίδη, καρφωτή κεφαλιά του Πέικου στο δεύτερο δοκάρι έφυγε μόλις άουτ.

69' Από βολέ του Αργυρόπουλου ο Κίτσας βγήκε μόνος με τον Χατζηλάρι αλλά φάνηκε να αιφνιδιάζεται και το πλασέ που έκανε δεν ήταν καλό, καταλήγοντας στα χέρια του αντίπαλου γκολκίπερ.

76' Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Περπερίδη να βγάζει μπροστινή μπαλιά για τον Λίτσι, ο οποίος πλάσαρε από πλάγια θέση τον Χατζηλάρι που απέκρουσε σε κόρνερ.

90'+ Επικίνδυνη σέντρα - σουτ του Κοντσίδη από αριστερά, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Τσικλητάρη (Πιερίας).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδης, Τσιρίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Κέλο (46' Πίκος), Άλεξ Κοπάτσι (86' Μπαντής), Κοσμίδης (18' λ.τ. Περπερίδης / 86' Δελιόπουλος), Γ. Κίτσας (70' Λίτσι).

ΚΟΥΦΑΛΙΑ: Χατζηλάρι, Μαγούλας, Φασουλάκος (46' Μίτκας), Κοντσίδης, Γάκης (74' Μισιούδης), Κούφας, Τσεβρεντζής, Βαρότσης (46' Κωτούλας), Λιόνης (46' Τάχατος), Στεφανίδης (88' Χαχαμίδης), Νιζάμης.