Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ Αλ. ο Φώτης Παπαδόπουλος, επικαλούμενος προσωπικές υποχρεώσεις, με την διοίκηση της Ημαθιώτικης ομάδας να βρίσκει άμεσα τον αντικαταστάτη του, έναν πολύ γνώριμό της, που ακούει στο όνομα Σάκης Παγγούρας, με την πρόσληψη του οποίου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, θα συνεχιστεί η προσπάθεια παραμονής, στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Αλ.:

«Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έχει την τιμή να ανακοινώσει την συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Παγγούρα τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδος».

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Με μια περιεκτική όσο και εγκάρδια αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση γνωστοποίησε σήμερα την αποχώρησή του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ο τεχνικός Φώτης Παπαδόπουλος. Ο πολύπειρος προπονητής ευχαρίστησε το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού του σωματείου του δικεφάλου, αιτιολογώντας την παραίτησή του σε καθαρά αυξημένες προσωπικές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

“Υπέβαλλα σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του προπονητή του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, λόγω πολλαπλών προσωπικών μου υποχρεώσεων. Ευχαριστώ θερμα και δημόσια: Τον πρόεδρο Κυριάκο Μπουκλά, τον αντιπρόεδρο Κώστα Κίτσα, τον γενικό γραμματέα Απόστολο Νεστορόπουλο, τον ταμία Αλέκο Μπουκλά,  τον έφορο Γιάννη Κίτσα, καθώς και  όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την άψογη συνεργασία μας. Όλους τους ποδοσφαιριστές για την άριστη και αποδοτική συνεργασία μας, καθώς και για την τεράστια προσφορά τους στην ομάδα. Τους πολυπληθείς φιλάθλους του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, για τη μεγάλη  στήριξή τους στην ομάδα και σε μένα προσωπικά. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας καλή συνέχεια με πολλές διακρίσεις και σε όλους διοίκηση, προπονητή, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους, Υγεία – Αισιοδοξία – Επιτυχίες”.