ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φ. Παπαδόπουλος: «Οδηγούμαστε στο απόλυτο μηδέν»

Ένας ακόμα προπονητής ομάδας της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, τοποθετήθηκε στο kerkidasport.gr για την απόφαση αναστολής των αθλητικών δραστηριοτήτων λόγω του κορονοϊού.

Ο λόγος για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Φώτη Παπαδόπουλο, που και αυτός δήλωσε ιδιαίτερα προβληματισμένος με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Μας στεναχωρεί αφάνταστα το γεγονός ότι αναγκαζόμαστε να σταματήσουμε τις δραστηριότητές μας.

Ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια σαν ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και για την στελέχωση του ρόστερ μας, αλλά οδηγούμαστε στο απόλυτο μηδέν.

Δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε και πώς θα λειτουργήσουμε το διάστημα αυτό. Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι μόνο για εμάς αλλά και για όλες τις ομάδες που βρίσκονται σε "κόκκινους" νομούς. Μιλάμε για χιλιάδες αθλητές που δεν θα μπορούν να αγωνίζονται. Ίσως θα πρέπει να βρεθεί κάποια λύση για να γίνονται οι προπονήσεις σε γκρουπ.

Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που ξοδεύουν πολλά χρήματα για τις ομάδες τους και δεν έχουν καθόλου έσοδα, πολύ περισσότερο σε μια κατηγορία όπως η Γ' Εθνική που έχει τεράστια έξοδα.

Ας ελπίσουμε να βρεθεί κάποια λύση και να πάνε καλύτερα τα πράγματα από εδώ και πέρα. Να αποφύγουμε αυτή την πανδημία όσο γίνεται πιο γρήγορα, μέσα από την τήρηση των μέτρων που επιβλήθηκαν".