ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δ. Πρίντζιος: "Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει"

Την δική του άποψη για την δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, μετά την απόφαση αναστολής των αθλητικών δραστηριοτήτων λόγω του κορονοϊού, κατέθεσε στο kerkidasport.gr ο τεχνικός του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Δημήτρης Πρίντζιος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Η πανδημία του κορονοϊου βρίσκεται και πάλι σε έξαρση προκαλώντας τεράστια υγειονομική και οικονομική κρίση στη χώρα μας, αλλά και σε όλο το κόσμο.

Η λήψη μέτρων που αποφάσισε να πάρει η κυβέρνηση, θέτοντας την χώρα μας σε «κατάσταση έκτακτου ανάγκης», επηρεάζει πολλούς τομείς της καθημερινότητας, όπως φυσικά και τον αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο!

Η απόφαση να ανασταλούν οι προπονήσεις και οι αγώνες για ένα μήνα, σίγουρα δημιουργεί πολλά προβλήματα, ειδικά στον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετά από μια μακρά διακοπή στην πρώτη καραντίνα και έχοντας τεράστια αποχή από τα γήπεδα, τώρα υποχρεούται να σταματήσει και πάλι, με αποτέλεσμα όταν και αν επανέλθουμε σε κανονικές συνθήκες, να χρειάζεται ξανά μια περίοδο προετοιμασίας, με τον κίνδυνο των τραυματισμών να είναι ορατός.

Θεωρώ πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει! Αν δεν κάνει κάτι η κυβέρνηση να βοηθήσει τα ερασιτεχνικά σωματεία και τους παράγοντες που μόνο πληρώνουν και δεν έχουν από πουθενά έσοδα, τότε βλέπω πολλές ομάδες να μην κατεβαίνουν να συνεχίσουν το πρωτάθλημα!

Δυστυχώς το μέλλον είναι δυσοίωνο, η ζωη όλων μας έχει αλλάξει, όμως εμείς παρόλα αυτά ήμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, να ακολουθήσουμε της οδηγίες των υπευθύνων και να ελπίζουμε πως σύντομα θα τελειώσει όλη αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε και να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς ζωής".