ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δ. Χριστοφορίδης: «Δημιουργούμε μια ομάδα με μέταλλο»

Μετά την λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟ Κουφαλίων και την σπουδαία νίκη που πέτυχε η ομάδα του, ο προπονητής της ΑΓΚΑΘΙΑΣ Δημήτρης Χριστοφορίδης δήλωσε στο kerkidasport.gr τα εξής:

"Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη που ανεβάζει και ψυχολογικά τα παιδιά. Δημιουργούμε μια ομάδα με μέταλλο, που διεκδικεί όλα τα παιχνίδια στα ίσια.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, με ικανούς και έμπειρους παίκτες, που ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες, έχοντας στον πάγκο έναν έμπειρο και με παραστάσεις προπονητή, τον Νίκο Θεοδοσιάδη.

Δώσαμε έμφαση στο κομμάτι της δύναμης, των μονομαχιών και των διεκδικήσεων, είχαμε σωστές αντιδράσεις στην άμυνα και επιθετικά αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες.

Το παιχνίδι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες και όποια ομάδα πετύχαινε πρώτη γκολ θα είχε το αβαντάζ για τη νίκη.

Σε δύο φάσεις ο αντίπαλος θα μπορούσε να μπει στο παιχνίδι στο 1-0. Στο τέλος κλειδώσαμε τη νίκη μας στην αντεπίθεση.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Έχουμε δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρία ματς, ενώ κάναμε και το ρεπό μας. Βάσει της εικόνας που δείξαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε το απόλυτο των βαθμών, καθώς η ισοπαλία στην πρεμιέρα ήταν άδικη για εμάς.

Αφήνουμε πίσω το ματς αυτό και κοιτάμε να ετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον ΠΑΟ Κουφαλίων και καλή επιτυχία στον συνάδελφο Νίκο Θεοδοσιάδη".