ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φ. Παπαδόπουλος: «Οι παίκτες μου υπερβάλουν εαυτούς, είναι ήρωες»

Μετά την ήττα της ομάδας του από τον Αγροτικό Αστέρα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας Φώτης Παπαδόπουλος παραχώρησε στο kerkidasport.gr τις εξής δηλώσεις:

"Παρότι την εβδομάδα που πέρασε είχαμε ενδείξεις για ενίσχυση με νέα παιδιά, τελικά δεν τα καταφέραμε και αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε με την ίδια ομάδα για τρίτο συνεχόμενο ματς μέσα σε εφτά μέρες, έχοντας να αντιμετωπίσουμε απουσίες και τραυματισμούς παικτών.

Οι παίκτες μου υπερβάλουν εαυτούς και είναι ήρωες. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα επιπέδου Football League με πολύ καλούς παίκτες, πολλά τρεξίματα και έναν ιδιαίτερα έμπειρο προπονητή, τον Μάκη Κατσαβάκη.

Παρόλα αυτά, τα παιδιά άντεξαν στην πίεση. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο τέρμα, ισορροπήσαμε κάπως στη συνέχεια, αλλά στο φινάλε του πρώτου μέρους δεχθήκαμε ένα φθηνό γκολ από στημένη φάση. Θα μπορούσαμε να πάμε στα αποδυτήρια με το 0-1 και να έχουμε περισσότερες ελπίδες στην επανάληψη.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, πιέσαμε και βγάλαμε κάποιες φάσεις για να μειώσουμε το σκορ. Κοντράραμε περισσότερο τον αντίπαλο και δεχθήκαμε πάλι ένα τέρμα στο τέλος με πέναλτι, το οποίο θα μπορούσαμε να αποφύγουμε.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Αγροτικό Αστέρα και στον συνάδελφο κ. Κατσαβάκη και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στη συνέχεια. Επίσης, να δώσω και πάλι πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που δίνουν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ελπίζουμε αυτή την εβδομάδα να έχουμε θετικές εξελίξεις και να τελειώσει και το θέμα του γηπέδου της Αλεξάνδρειας με τα έργα που γίνονται, να βοηθήσει και ο Δήμος, γιατί ουσιαστικά αγωνιζόμαστε εκτός έδρας από την αρχή του πρωταθλήματος".