ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γ' Εθνική: Πήρε το πρώτο Ημαθιώτικο ντέρμπι η ΑΓΚΑΘΙΑ

Η Νίκη Αγκαθιας ήταν η νικήτρια του πρώτου φετινού Ημαθιώτικου ντέρμπι της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Στην σημερινή εμβόλιμη 3η αγωνιστική του δευτερου ομίλου, η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του ΠΑΟΚ Αλεξανδρείας, με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο από τους Ευθυμίου και Ζυγκερίδη.

Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μάλιστα εξέφρασαν αρκετά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα, ζητώντας τρία πέναλτι, ενώ υπήρξε και ολιγόλεπτη διακοπή στο 69’ λόγω διαμαρτυριών!

Το σκορ άνοιξε για τους Αγκαθιώτες στο 26' όταν ο Ζυγκερίδης βρήκε τον Ευθυμίου και αυτός από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 82’ ο Παπαδόπουλος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Ζυγκερίδης από πλεονεκτική θέση έγραψε το τελικό 2-0.

Στο 87’ ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Προδρόμου νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ζυγκερίδη, ενώ στο 90' οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν όταν ο Ιωαννίδης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Σακαλή.

Διαιτησία: Μαυρίδης, Παπαδάκης, Μπέκας (Ημαθίας)

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Χριστοφορίδης): Ιωαννίδης, Ευθυμίου (70’ Καλυβιώτης), Κυριαλάνης, Ρανδζής, Τσιούχας, Μωυσίδης Ι. (70’ Μωυσίδης Ν.), Καγκελίδης, Ζυγκερίδης, Δημητριάδης (52’ Παπαδόπουλος), Καλογιαννίδης (90’ Κιλιόπουλος), Καραγιάννης (52’ Βασάρας).

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Παπαδόπουλος): Προδρόμου, Φουρκιώτης (90’ Τσικερτζής), Νταμπώσης, Κολίτσης, Κοντογιάννης, Σακαλής, Χασιώτης, Δήμου, Τεπότης, Πέτκος, Μελάς.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΟ Κουφαλίων – Εδεσσαϊκός 1-1

Νίκη Αγκαθιάς – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 2-0

Αναγέννηση Πλαγιάς – Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-0

Μακεδονικός – Θερμαϊκός Θέρμης 2-2

Εθνικός Γιαννιτσών – Ποσειδών Μηχανιώνας 0-2

Αετός Βαρβάρας – Θύελλα Σαρακηνών 1-2 

Μέγας Αλέξ. Τρικάλων – ΠΟ Ν.Καλλικράτειας ΑΝΑΒΟΛΗ

Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας