ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωστογλίδης: «Άλλοι στόχοι και πρότζεκτ στα Γιαννιτσά, απ' ότι την προηγούμενη διετία»

Για την αλλαγή φιλοσοφίας και τη «στροφή» σε πιο νεανικό ρόστερ, βασισμένο σε γηγενείς, χαμηλό κόστος και την προτεραιότητα που δίνεται στη σωτηρία, μίλησε στον soccerpractor ο τεχνικός της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Σταύρος Κωστογλίδης, επ’ ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος, την Κυριακή στην έδρα του ΠΑΟ Κουφαλίων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ημαθιώτη τεχνικού:

«Είναι μια τελείως διαφορετική σεζόν για την Αναγέννηση. Μετά από δυο χρόνια που η ομάδα είχε υψηλούς στόχους, με παίκτες έμπειρους για την κατηγορία και οικονομική υπέρβαση της διοίκησης, η Αναγέννηση σχεδιάστηκε και χτίστηκε σε τελείως διαφορετικό πρότζεκτ. Για να καταλάβετε, 6 μικροί βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα τη δεδομένη στιγμή και άλλοι 7 στον πάγκο. Εννοείται ότι ήμουν σύμφωνος σε αυτόν τον σχεδιασμό. Έτσι πιστεύω ότι πρέπει να λειτουργούν οι ομάδες στη Γ΄ Εθνική, για να είναι βιώσιμες και να υπάρχει άψογη λειτουργία. Τα παιδιά δουλεύουν σωστά αυτό το διάστημα και είμαι ικανοποιημένος».

«ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ»

Για να συνεχίσει ο Σταύρος Κωστογλίδης: «Έχουμε κενά στο ρόστερ και πρέπει άμεσα να καλυφθούν. Χρειαζόμαστε τερματοφύλακα, μέσο και δεξί μπακ. Στόχος μας είναι η παραμονή, γνωρίζουμε τις οικονομικές δυσκολίες και είμαστε θωρακισμένοι με υπομονή μέχρι στιγμής, βλέπουμε προσπάθεια από τον πρόεδρο. Η διοίκηση προσπαθεί να είναι τυπική απέναντί μας και το εκτιμούμε. Ζούμε περίεργες καταστάσεις και υπάρχουν θέματα που πρέπει να λυθούν για να υπάρχει ομαλή λειτουργία, για να μην υπάρχουν προβλήματα στη συνέχεια. Μόνο έτσι μπορεί μια ομάδα να πετύχει το στόχο της, όποιος και αν είναι αυτός, όταν υπάρχει αρμονία διοίκησης, παικτών και προπονητών».

«ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ»

Για την πρεμιέρα στα Κουφάλια, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε: «Είναι πρεμιέρα σε μια δύσκολη έδρα. Τα Κουφάλια έχουν καλούς και ποιοτικούς παίκτες, αλλά και έμπειρο και αξιόλογο προπονητή. Έχουμε τρεις βασικές απουσίες, αλλά οι νεαροί που θα έρθουν από τον πάγκο είναι έτοιμοι και τους έχω εμπιστοσύνη».

soccerpractor.blogspot.com