ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μπέρδεμα στη Γ’ Εθνική: Η αναβολή, οι έξτρα προσθήκες και η νέα κλήρωση

Το ζήτημα για τη μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος για μία εβδομάδα αργότερα μπορεί να ξεκαθάρισε, όχι όμως και η κλήρωση της Γ’ Εθνικής.

Το ζήτημα εξακολουθεί να παραμένει αδιευκρίνιστο για το αν θα πραγματοποιηθεί εκ νέου κλήρωση για το 10ο όμιλο, ή ενδεχομένως ο Πλατανιάς θ’ αντικατασταθεί με το ρεπό, οπότε θα διεξάγονται κανονικά οκτώ παιχνίδια ανά αγωνιστική.

Ουσιαστικά, όλα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Εκεί, ούτως ή άλλως θα πιστοποιηθεί και με τη βούλα η προσθήκη των ομάδων του Πανιωνίου και της Κέρκυρας, εκτός από τον Πλατανιά, σε ομίλους της Γ’ Εθνικής. Επίσης θα ξεκαθαρίσει το αν θα γίνει νέα κλήρωση ή ενδεχομένως τα πράγματα θα προχωρήσουν έτσι όπως τα αναφέρουμε παραπάνω.

Το θέμα είναι ότι σε πρώτη φάση επιβεβαιώνεται η μετάθεση για μία εβδομάδα αργότερα του πρωταθλήματος που ουσιαστικά είναι… τρεις εβδομάδες αργότερα, καθώς όπως είναι γνωστό αρχικά η έναρξη είχε οριστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: athlitiko