ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκη Αγκαθιάς: Ηττήθηκε 2-1 από τον Καμπανιακό σε φιλικό (video)

Δυνατό φιλικό παιχνίδι στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, απέναντι στον τοπικό Καμπανιακό, έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (23/9) η Νίκη Αγκαθιάς.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-1 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι αν και βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, τελικά έκαναν την ανατροπή και έφτασαν στη νίκη.

Οι Αγκαθιώτες άνοιξαν το σκορ στο 1ο μόλις λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τάνγκου μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ζυγκερίδης και παρά την καλή προσπάθεια του Κελετζή η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 22΄ηρθε η ισοφάριση για τον Καμπανιακό, όταν ο Μοσχάκης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά μέσα στην περιοχή ο Πάνου έκανε κακή εκτίμηση και ο Αυγέρος πέτυχε το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν το νικητήριο τέρμα τους στο 55’ όταν ο Ξανθόπουλος ανατράπηκε εντός περιοχής κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος γράφοντας το τελικό 2-1.

Από εκεί και ύστερα αρχίσαν οι πολλές αλλαγές με την εικόνα του παιχνιδιού να είναι μέτρια και για τους δυο αντιπάλους.

Για τον Καμπανιακό ο Γιάννης Κερλίδης ξεκίνησε με τους: Κελετζή, Παπάζογλου, Αλμπάνη, Χριστοδουλίδη, Σιτσιάνη, Αυγέρο, Τάνγκου, Πιερση, Ξανθόπουλο, Μοσχάκη, Πολίτη.

Για τη Νίκη Αγκαθιάς ο Δημήτρης Χριστοφορίδης άρχισε το ματς με τους: Πάνου, Παπαδόπουλο, Κυριαλάνη, Καλυβιώτη, Τσιούχα, Ραδή, Καραγιάννη, Ζυγκερίδη, Βασάρα, Καλογιαννίδη, Μωυσίδη.

Ακολουθεί βίντεο με της καλύτερες στιγμές και τα γκολ της συνάντησης:

Πληροφορίες από kampanianews.gr