ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική ήττα της Αγκαθιάς από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε η Αγκαθιά, στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε σήμερα το απόγευμα στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης με τον τοπικό Ηρακλή, που ως γνωστόν έδωσε τον ΑΦΜ του στον ιστορικό συνώνυμό του γηραιό.

Η ομάδα του Δημητρη Χριστοφορίδη, έδειξε κατά διαστήματα καλά στοιχεία, όμως θέλει ακόμη δουλειά ώστε να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα που την θέλουν οι άνθρωποί της.

Ο Θωμάς Τσίτας των γηπεδούχων, κέρδισε δυο πέναλτι, τα οποία μετέτρεψαν σε γκολ οι Παναγιωτίδης (1-0 στο 25΄) και Κανακούδης (3-0 στο 60΄).

Ενδιάμεσα για τον Ηρακλή σκόραρε ο νεαρός Μάντικας, στο 35' για το 2-0.

Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Μετάι στο 42΄ και για τους Ημαθιώτες ο Καλογιαννίδης στο 15΄.

Σύνθεση ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Ιωαννίδης, Καλυβιώτης, Τσιούχας, Ράδης, Μωυσίδης Γ., Τσουλχάι, Βασάρας, Ζυγκερίδης, Καλογιαννίδης, Κωστογλίδης, Κυριαλάνης.

Αγωνίστηκαν και οι Πάνου, Μπαταλαμάς, Γκιλιόπουλος, Μωυσίδης Ν., Αβραάμ, Σεραφειμίδης, Τερζής, Ευθυμίου, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς, Δημήτρης Χριστοφορίδης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας. Είμαστε μια ομάδα καινούργια που σχεδόν χτίζεται από την αρχή. Πρέπει να έχουμε υπομονή, να δουλεύουμε συνεχώς, μας ενδιαφέρουν να κάνουμε δυνατά φιλικά για να δούμε τις δυνατότητές μας.

Είμαι ευχαριστημένος από το πώς δουλεύουν τα παιδιά. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του Πρωταθλήματος.

Στόχος μας είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ηρακλή και στον φίλο μου τον Γιώργο Ακριτόπουλο».