ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ισόπαλος στο Ωραιόκαστρο ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Ισόπαλο 1-1 έληξε το Σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης κόντρα στον τοπικό Κεραυνό.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Πρίντζιου, παρά την κόπωση της προετοιμασίας έδειξαν αρκετά καλό πρόσωπο αλλά και κάποιες αδυναμίες, τις οποίες θα προσπαθήσουν να διορθώσουν ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Τα δύο τέρματα της αναμέτρησης μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55’ οι Τρικαλινοί άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Πίκου, έπειτα από ωραία ενέργεια του Κοσμίδη.

Στην συνέχεια έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα, με κυρίους εκφραστές τους Λίτσι και Κοσμίδη.

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Σύνθεση Μ. Αλεξάνδρου: Κύρου, Μπαντής, Βλάχος, Χατζόπουλος Ν., Ιορδανόπουλος, Τσιρίδης, Ατανάσωφ, Σωτηράκης, Αντωνιάδης, Κοσμίδης, Λίτσι.

Έπαιξαν και οι: Θεόδωρου, Αρβανιτίδης, Χατζόπουλος Ι., Κωνσταντινόπουλος, Κατράνας, Αλμπανίδης, Πίκος. 

Σε δήλωσή του στο kerkidasport.gr μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, ο τεχνικός των Τρικάλων, Δημήτρης Πρίντζιος ανέφερε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΜ. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, παρότι η ομάδα μου είναι κουρασμένη από τη προετοιμασία. Σίγουρα θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Επίσης περιμένουμε η ομάδα να ενισχυθεί ώστε να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος».