ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το μεταγραφικό πάρε-δώσε του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων

Υπό τις οδηγίες του προπονητή Δημήτρη Πρίντζιου, συνεχίζει την προετοιμασία του ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, ενόψει της συμμετοχής του για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Οι "πράσινοι" έχουν προχωρήσει σε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους, αφού ήδη αποτελούν παρελθόν 9 ποδοσφαιριστές από το περσινό έμψυχο δυναμικό, ενώ αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής πέντε παίκτες.

Να σημειωθεί ότι με την ομάδα προπονούνται και κάποιοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε φάση αξιολόγησης από το προπονητικό τιμ και μέχρι στιγμής έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις.

Επίσης, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και ένας ακόμη τερματοφύλακας, όπως και ένας νεαρός αριστερός χαφ που αγωνιζόταν σε ομάδα που πρωταγωνίστησε στην περσινή Α' ΕΠΣΗ. Τέλος, η ομάδα των Τρικάλων βρίσκεται σε επαφή με άλλους 3 παίκτες και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και γι' αυτούς.

Σας παρουσιάζουμε το μέχρι στιγμής "πάρε-δώσε" του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων:

ΗΡΘΑΝ:

Κέβιν Κέλο (αμυντικό χάφ) από Μαραθωνα Καλαμαριας
Αντωνιάδης Γιώργος (πλάγιος χάφ) από Πλατύ
Ιορδανόπουλος Μανώλης (αμυντικός) από Πλατύ
Ναλμπανίδης Αναστάσιος (μέσος) από ομάδα της Αλεξανδρούπολης
Κοσμίδης Ηλίας (επιθετικό χαφ) από κολέγιο της Αμερικής

ΕΦΥΓΑΝ:

Αβραμόπουλος, Πέικος, Χαλβατζης (Σχοινά), Παρσόπουλος (Μελίκη), Κιρκιλιανίδης (Κοζάνη), Καζεπίδης (ελεύθερος), Φουρτζίου (ελεύθερος), Ντος Σάντος (ελεύθερος), Ματράκας Σωτήρης (ελεύθερος).

ΕΜΕΙΝΑΝ:

Βλάχος Δημήτρης, Λίτσι Αποστόλης, Ατανάσωφ Χρήστος, Χατζόπουλος Νίκος, Κωνσταντινόπουλος Παναγιώτης, Αναδολού Δημήτρης, Μπαντής Γεώργιος, Πίκος Λάζαρος, Τσιρίδης Νικόλαος, Σωτηράκης Χρήστος.