ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική ήττα της Αγκαθιάς από τους Σαρακηνούς

Σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας πού έγινε στο «Ευάγγελος Τζιούτζης» των Σαρακηνών, η τοπική Θύελλα επικράτησε με σκορ 2-0 της αξιόμαχης Νίκης Αγκαθιάς.

Ήταν ένα παιχνίδι που μόνο για φιλικό δεν έμοιαζε καθώς είχε δυνατές μονομαχίες και πολύ καλό ρυθμό σε όλη την διάρκεια του, με τις δύο ομάδες να δείχνουν ιδιαίτερες αρετές, οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά καλοί με πολλά τρεξίματα και πληρότητα σε όλες τις γραμμές τους, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες, ωστόσο θέλουν ακόμα αρκετή δουλειά και ο προπονητής τους κ. Κώστας Γαλτσίδης γνωρίζει που θα πρέπει να δώσει περισσότερο βάρος, για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και φάνηκε η πολύ καλή δουλειά του τεχνικού τους του κ. Δημήτρη Χριστοφορίδη. Μια ομάδα με νέα παιδιά, συνεχή τρέξιμο και πολύ καλή ανάπτυξη παιχνιδιού που της έλειψε μόνο το γκολ.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Τάσος Ιωάννου στο 31’ και Γιώργος Μισαηλίδης στο 83’.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μιχαηλίδης, Αρέστης, Λαμπρίδης που ήταν άριστοι.

Θύελλα (Κώστας Γαλτσίδης): Παπαθανασίου, Μαυρομιχάλης, Κιόρτσης, Ρώσσης, Ουζούνης, Τράκας, Τσόρμπας, Κούμπους, Γεωργίου, Κεχαγιάς, Ιωάννου.

Αγωνίστηκαν και οι: Βόλτσης, Μαντζανάς, Μεταξάς, Θωμάς, Ταουσιάνης, Μισαηλίδης, Παπαδόπουλος,

Νίκη (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Ιωαννίδης, Καλυβιώτης, Τσιούχας, Ράδης, Κυριαλάνης, Παπανικολάου, Καραγιάννης, Τσουλχάι, Ζιγκερίδης, Μπατσάρας, Καλογιαννίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Ευθυμίου, Χαυζηβαδιλάκης, Αναστασόπουλος, Πάνου, Μωυσίδης Ν., Αβραάμ, Τερζής, Κωστογλίδης, Σεραφειμίδης, Μωυσίδης Ι.

Πηγή: pellasports.gr