ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1315 φορές

Ενδιαφέρον Γιάννη Παπαγιάννη για ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ!

Η παρουσία του Διονύση Βούλγαρη εδώ και μια πενταετία στην ηγεσία της ομάδας του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, αφού πήρε την ομάδα σχεδόν από το μηδέν, αγωνιζόμενη στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας και με το τέλος της σεζόν που μας πέρασε την οδήγησε στην τιμητική 4η θέση του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Παράλληλα με την πρώτη ομάδα, αυτά τα πέντε χρόνια λειτουργούν άψογα και τα τμήματα υποδομής της, τα οποία μάλιστα έχουν κερδίσει πολλές πρωτιές στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται.

Ο Διονύσης Βούλγαρης μπορεί να περηφανεύεται ότι η ομάδα του δεν οφείλει σε κανέναν πάρα μόνο στον ίδιο, μιας και αυτός είναι ο άνθρωπος που επωμίζεται εξ ολοκλήρου τα έξοδά της.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνει ο καθένας, όλα τα παραπάνω απαιτούν εκτός από χρήμα και πολύ χρόνο, προκειμένου να αντεπεξέλθει η ομάδα στις υποχρεώσεις της. Με αποτέλεσμα, όπως είναι φυσικό, να έχει κουραστεί ο κος Βούλγαρης και αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου επενδυτή!

Άλλωστε τόσο η κωμόπολη όσο και η ομάδα του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ έχει την δική της δυναμική και αυτό φάνηκε και στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Έτσι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ένας εκ των υποψηφίων δημάρχων Βέροιας και συγκεκριμένα ο Γιάννης Παπαγιάννης, εξέφρασε την πρόθεσή του να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, η οποία θα αγωνίζεται του χρόνου με ιστορικές ομάδες όπως η Καβάλα, ο Πανσερραϊκός, τα Γιαννιτσά κ.α.

Μάλιστα οι δύο πλευρές έχουν κάνει ήδη κάποιες επαφές χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, με τον Διονύση Βούλγαρη πάντως να βλέπει με καλό μάτι την προσέγγιση του Γιάννη Παπαγιάννη, θεωρώντας τον σοβαρό επενδυτή.

Οι φίλαθλοι του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ πάντως δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν, από τη στιγμή που ξέρουν πολύ καλά ότι ο πρόεδρος της ομάδας τους θα την παραχωρήσει μόνο αν υπάρξουν σοβαρές προτάσεις.