ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνεχίζει την ενίσχυση η Νίκη Αγκαθιάς - Πάει για το "μπαμ" με Τζημογιάννη!

Στην ενίσχυση του ρόστερ προχωρούν με γοργούς ρυθμούς στη Νίκη Αγκαθιάς, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δημήτρη Χριστοφορίδη.

Οι "ασπόμαυροι" πραγματοποίησαν διπλό μεταγραφικό "χτύπημα", αποκτώντας τον 21χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Ιωαννίδη από την Πρέβεζα (επάνω αριστερά στην φωτο), ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Κ17 του Ατρόμητου και μάλιστα έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα του, ενώ πέρασε και από την ΑΕΠ Βέροιας. Επίσης, απέκτησαν τον 23χρονο χαφ Νίκο Παπαδόπουλο (επάνω δεξιά) που την σεζόν που μας πέρασε φορούσε την φανέλα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, κράτησαν στο ρόστερ τους τον 21χρονο χαφ Κοσμά Ευθυμίου (φωτο κάτω), ενώ το ίδιο θα γίνει εκτός απροόπτου και με τους έμπειρους -παρά το νεαρό της ηλικίας τους- Θανάση Τσιότρα, Σοφοκλή Ράδη και Διονύση Τσιούχα.

Οι Αγκαθιώτες δεν σταματούν εδώ, αφού προσπαθούν να κάνουν το "μπαμ" με την απόκτηση του πολύπειρου Νίκου Τζημογιάννη, που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε ΠΑΕ Βέροια, ΦΑΣ Νάουσα και Αλμωπό Αριδαίας.

Επίσης, βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με έναν ακόμη πρώην παίκτη της Βέροιας και του Αλμωπού, τον 19χρονο μέσο Κώστα Σοφιανίδη, όπως και με τον εξτρέμ Σταύρο Κωστογλίδη και τον χαφ Γιώργο Τερζή, που αγωνίζονταν στην ΑΕΠ Βέροιας.

Με τις κινήσεις αυτές που κάνει η διοίκηση της ομάδας, δείχνει ότι έχει βλέψεις τη νέα περίοδο για μια καλύτερη πορεία από την περσινή, κερδίζοντας πιο εύκολα την παραμονή στην κατηγορία.