ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1059 φορές

Έριξε... άκυρο η Αλεξάνδρεια σε Τρίκαλα και Αγκαθιά για την συγχώνευση!

Πριν από μία περίπου εβδομάδα, το kerkidasport.gr αποκάλυψε τα σενάρια που υπήρξαν στο Δήμο Αλεξάνδρειας, για την πρόταση συγχώνευσης των Τρικάλων και της Αγκαθιάς, μαζί με την ομάδα της Αλεξάνδρειας, ώστε να δημιουργηθεί ένας δυνατός εκπρόσωπος του "Ρουμλουκιού" στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας!

Η πρόταση αυτή πήρε σάρκα και οστά τις τελευταίες μέρες, από τους προέδρους των δύο ομάδων Βασίλη Παπαδόπουλο (Μ. Αλεξ. Τρικάλων) και Δημήτρη Ματσούκα (Νίκη Αγκαθιάς), οι οποίοι θα είχαν και την οικονομική υποστήριξη από κάποιους ακόμη επιχειρηματίες της περιοχής.

Η εν λόγω πρόταση κατατέθηκε εν μία νυκτί -μιας και τα χρονικά περιθώρια είναι ήδη στενά- στους διοικούντες της ΑΕ Αλεξάνδρειας, οι οποίο ωστόσο την απέρριψαν!

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΑ Νίκου Ντίνα στο emvolos.gr:

"Η πρόταση για τη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας στο Δήμο Αλεξάνδρειας σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορική και πλέον μοναδική στα χρονικά του ποδοσφαίρου της περιοχής μας. Είναι μία ιδεατή πρόταση, που σίγουρα βρίσκει θετική την πλειοψηφία του φιλάθλου κόσμου του τόπου μας. Εδώ όμως που φτάσαμε, μετά λύπης μας οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι από πλευράς μας κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να υλοποιηθεί στην επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Και αυτό γιατί η ΑΕ Αλεξάνδρειας έπειτα και από την τελευταία Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα την 20 Ιουλίου, ήδη προέβη σε όλες τις απαραίτητες διεργασίες συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Ημαθίας. Πληροφοριακά η έναρξη προετοιμασίας της ομάδας έχει ήδη δρομολογηθεί για την 10 Αυγούστου. Επιπλέον το ρόστερ της ομάδας έχει καταρτιστεί, ενώ τα εισιτήρια διαρκείας ήδη κυκλοφορούν με τη ζήτηση τους να προχωρά ιδιαίτερα ικανοποιητικά.

Η ομάδα ήδη συμφώνησε με ομάδα γιατρών,  φυσιοθεραπευτών, γυμναστών καθώς και τους χορηγούς της νέας σεζόν. Δεν αποκλείουμε όμως -ίσα ίσα προτρέπουμε- οποιονδήποτε θελήσει να βοηθήσει την ομάδα, ασφαλώς και θα είναι ευπρόσδεκτος. Το μομέντουμ της πρότασης όμως, ήταν αυτό που μας οδηγεί σε αρνητική απάντηση. Μια  πρόταση που σίγουρα θα είναι κοινώς αποδεκτή από την μεθεπόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, αυτή του 2021- 2022".